Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #20040

2014-01-12 08:09

DE CE ?
Incep prin a intreba : de ce Parlamentul are in plan formarea unei comisii de verificare a unor acte a unui PRIVAT daca sunt sau nu legale ?
Si, de ce se fac verificari la o unitate a statului roman care si-a permis sa IMPRUMUTE UN PRIVAT cu o suma pe care – conform statutului acelei unitati - nu se acorda …?
Cumva sa ALBEASCA si sa legalizeze HOTIA care se “vede” si din avion ?

Sa dam argumente la aceasta AFIRMATIE !
1- un PRIVAT merge la o unitate bancara si “cere” un IMPRUMUT care depaseste cu mult posibilitatile acelei persoane de a o achita inclusiv dobanzile, iar suma ceruta este pe o perioada absolut HALUCINANTA : 30 DE ANI !
2- Aduce acte “doveditoare”, ca ar “putea” sa achite dobanzile si ratele creditului pentru aceasta perioada, si, nici mai mult nici mai putin, ca are in CINCI ani venituri care ar arata acest lucru…INTREBARE: - FISCUL SI DNA - NU AR TREBUI SA SE AUTOSESIZEZE IN ACEST CAZ ?
Pentru ca, in cazul in care asa este – de ce nu a platit FISCULUI - impozitul pe profit aferent sumelor declarate in cerere, adica, asa cum are in declaratiile facute catre banca - ca ar fi castigat aceste sume in acesti ani ?
Si doi – Daca acest lucru chiar s-a “intamplat” – adica ar fi castigat acesti bani si ar fi platit impozitul aferent acestor sume declarate – de care ma indoiesc ca s-ar fi intamplat -in ce “baza”, banca “creditoare” ofera suma de imprumut - cumva aceasta persoana PRIVATA – va putea sa plateasca imprumutul pe o asa de mare perioada stiind ca in Romania, o afacere nu functioneaza mai mult de 10 ani – sigur – NICIODATA ?

Las la o parte si situatia absolut jenanta ca un functionar de banca – fie el si presedintele acelei banci – nu poate sa semneze un astfel de imprumut – fara sa aiba – cel putin - GIRUL CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE AL BANCII !!!

Deci, in Romania, daca vrei poti – avand in spatele tau – pe tata, ca sef de …HAITA !
In aceste conditii – INTREB DIN NOU – “TATA” NU TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ABUZ DE PUTERE SI TRAFIC DE INFLUENTA INTR-O CHESTIUNE CARE IMPLICA POLITICUL PENTRU AVANTAJE MATERIALE LUI SI FAMILIEI LUI ?