Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #12475

2014-01-10 16:15

Cred că regretatul Octavian Paler avea dreptate, când - în una din ultimele sale apariţii la Antena 3 - spunea că "asistăm la finele naţiunii române". La nici un secol de la realizarea României mari, aleşii noştri vor să o vândă bucata cu bucată, cica aşa trebuie. Germania sau Ungaria îşi vinde pământul? La ei nu e "Europa"? Nu ajunge că suntem calicii Europei şi slugi la noi acasă, pentru că în această situaţie ne-au adus cei care nu ştiu decât să facă frumos înaintea domnilor de la Bruxelles sau Wasington? Acum trebuie să ajungem şi chiriaşi la noi acasă?
Am schimbat Înalta poartă otomană cu şi mai inalta poartă de la Bruxelles! Asta am făcut! Am schimbat un stăpân cu altul! Când ne vom trezi? Fără bogăţiile naturale ale ţării, am rămas! Le-am dăruit străinilor ca să ne primească... unde? Acum mai urmează să rămânem şi fără ţară! Să o vindem că aşa trebuie, aşa se cere, aşa suntem europeni!
Ce căutăm în UE? UE are un set de valori democratice, valabile doar pentru privilegiaţii ei. Aţi uitat cum ne-a umilit UE cu ocazia referendumului de demitere a preşedintelui? Am aruncat "secera şi ciocanul" şi ne-am pomenit cu Merkel şi Barosso călcând în picioare voinţa a 7,4 milioane de cetăţeni exprimată prin vot democratic! Ce urmează? Reactualizarea Diktatului de la Viena printr-o directivă de la Bruxselles?
Treziţi-vă politiocieni, până nu e prea târziu!