Abuzurile din Romania trec oceanul

Lucian
Musafir

/ #11045

2014-01-10 12:17

Consider ca abuzurile din aceasta tara, in intervalul anilor ce au trecut de la revolta din decembrie 1989, au culminat cu perioada in care actualul presedinte al tarii, se afla la putere si mult mai puternic prezente mai ales dupa ce peste 7000000 de alegatori au spus hotarat ca presedintele trebuie sa fie demis. Increngatura creata in justitie, in institutiile care au rol in ceea ce priveste securitatea interna si externa, au ajuns intr-un moment in care azi, politia politica se afla deasupra tuturor celor care vor si spera la o viata mai buna si mai cinstita. Cei (cel) care au creat asemenea situatie, sunt si cei care striga in gura mare ca exista coruptie, protejand in realitate faradelegile ce s-au facut si se fac in continuare. Daca tot avem privilegiul de a fi vizitati de un inalt demnitar american, cel putin acesta sa fie in masura sa afle si alte opinii ale celor multi si cinstiti care inca mai se afla pe acest teritoriu numit ROMANIA.
Ar trebui ca misionarul SUA sa ia act de faptul ca ambasada propriei sale tari, isi permite sa cheme la discutii anumite organe ale justitiei, altele decat acelea conform cutumei internationale ce au dreptul a fi invitate.
Demnitarul SUA trebuie sa fie impartial si sa analizeze corect toate declaratiile venite si de la o parte si de la cea a maselor care intr-un stat democratic ar trebui sa cantareasca mult in balanta increderii...