Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #8593

2014-01-10 08:25

Sunt unul din cei peste 7,5 milioane de cetateni care au votat pentru demiterea criminalului mafiot Basescu care, prin exponentii mafiei care au acaparat organismele care ar trebui sa reprezinte justitia, respectiv CSM, Curtea Constitutionala, Procuratura, DNA si mare parte din judecatori, S-A STERS pur si simplu LA FUND CU VOTUL CETATENILOR. A trebuit sa invatam ca CETATENII NU SUNT DECAT SCLAVI CARE NU AU DREPTUL SA VORBEASCA IMPOTRIVA LUI BASESCU. Procuratura a reactionat in forta pentru intimidarea celor care au iesit la vot, si pentru a-i "convinge" ca au facut un lucru "gresit". Au folosit exact aceleasi metode si aceeasi desfasurare de forte ca si procuratura comunista insotita de activistii de partid, din anii 1950-1960, care au "convins" taranii romani sa intre "de buna voie" in MAREA COLECTIVIZARE. Iar Europa, prin atitudinile lui Merkel si Barosso, ne-a aratat ca defapt nu ne considera cetateni cu drepturi umane, ci mai degraba o turma de animale care suntem obligate sa ne supunem "pastorului", acesta avand drept de viata si de moarte asupra noastra, cu atat mai mult cu cat a subventionat pentru campaniile electorale ale mai-sus numitilor euro-politicieni.

Am spus ca Basescu este criminal si ca se comporta ca si cand are drept de viata si de moarte asupra cetatenilor romani. Intaresc aceste spuse supunand atentiei publice urmatoarele fapte:
1. In perioada guvernului BOC, condus de fapt de Basescu, prin politica adoptata de acestia si executata de Casele de Sanatate, zeci de mii de oameni bolnavi de diabet si cancer, care aveau nevoie periodic si continuu de medicamente, au fost LASATI SA MOARA INTENTIONAT, prin intreruperea accesului la medicamentatia necesara.
2. Politica Basescu-Boc a dus la desfiintarea spitalelor si lipsa accesului oamenilor de rand la servicii medicale. Cate decese s-au datorat acestui fapt in perioada aceasta?? Sute? Mii? Zeci de mii??
3. Toti cei care "au actionat" impotriva regimului Basescu au fost bagati in inchisori sau coplesiti de anchete penale, pe motive nefondate, cu dosare bazate pe dovezi inventate, fortate sau chiar fara dovezi.
Se spune "pe la colturi" ca nu sunt putini nici cei care au suferit " accidente mortale" neelucidate.
4. Nici unul din apropiatii lui Basescu nu este anchetat si nu a fost condamnat desi sunt de notorietate furtisagurile facute din banul public pe care l-au gestionat, si exista plangeri justificate depuse impotriva lor. Cu totii si-au insutit averile in perioada de guvernare basista (vezi "marea blonda" fosta Dna Cocos). Organele de procuratura, care oricum aveau datoria sa se autosesizeze la asemenea fapte facute publice in nenumarate randuri, se pare ca nu vor sa ia in considerare nici macar plangerile facute de actualul guvern, ca urmare a rezultatelor controalelor legal si oficial efectuate.
5. Basescu si familia lui nu sunt urmariti penal pentru nici una din faptele savarsite: dosarul "flota" s-a inchis inainte defapt de a incepe, posibilul trafic de armament facut de Mircea Basescu si descoperit de jurnalisti s-a musamalizat, traficul de influenta facute de Mircea Basescu si Ioana Basescu de asemenea au ramas necercetate, modul in care Elena Basescu a obtinut si folosit fondurile pentru alegerea ei ca europarlamentar, cu ajutorul altor personaje importante din PD, a ramas uitat, modul de achizitie al caselor si terenurilor familiei - de asemenea.
6. Nu este anchetata fraudarea voturilor de catre Baconschi in strainatate, in special in Franta, unde orice calcul oricat de simplist arata imposibilitatea existentei atator voturi, prelungire timpului de vot este ilegala, iar orice sondaj real arata ca votul nu avea cum sa fie atat de unidirectionat; sa nu uitam, PRIN ACEASTA FRAUDA MAJORA (si cu altele) "S_A ALES" Basescu ca presedinte al romanilor. Lipsa anchetarii acestei fraude electorale este cu atat mai greu de inteles cu cat au fost depuse plangeri in acest sens, iar speta in sine a fost puternic mediatizata atunci. dar, desigur, nu este chiar asa de greu de inteles daca ne gandim cine au fost cei care au validat alegerile si ce organisme (acaparate de mafia basista) ar fi trebuit sa declanseze aceasta ancheta.
7. Nu este anchetata numaratoarea frauduloasa a voturilor facuta in Parlamentul Romaniei de una din "marile doamne" ale PD (mi-este sila sa-i spun numele), desi sedinta a fost televizata si toata lumea a putut vedea lipsa parlamentarilor "numarati".

Cred ca sunt in asentimentul a peste 7,5 milioane de romani care VOM MAI CREDE IN DEMOCRATIE DOAR DUPA CE VOM VEDEA DEFINITIV IN PUSCARIE, CU CONDAMNARI EXEMPLAR DE GRELE, PERSONAJELE MAI SUS AMINTITE. O ASTFEL DE DICTATURA MAFIOTO-CRIMINALA NU TREBUIE SA MAI POATA FI POSIBILA.

CRED CA 10 ANI DE BASESCU A FACUT CEL PUTIN TOT ATAT DE MULT RAU ROMANIEI CAT 50 DE ANI DE COMUNISM. DIFERENTA ESTE CA DESPRE BASESCU NU STIM SA FI FOST IMPUS DIN AFARA, IN TIMP CE COMUNISMUL, DA -  A FOST CONSECINTA DISTRIBUIRII ROMANIEI SUB INFLUENTA MOSCOVEI, DATORITA INABILITATII DIPLOMATILOR ROMANI DE ATUNCI DE A PROMOVA CORECT SI EFICIENT INTERESUL NATIONAL.