Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Paralela

/ #14767 Noi toti

2013-12-19 19:53

Nu aveti nevoie de sindicate. Sunteți oameni cu experiența si cu respect pentru munca pentru oameni.
Lăsați-i , unități de ei, ganditi singuri, acționați pentru drepturile voastre, nu le dați voi sa distrugă munca voastră unor diletantii si farisei.
Dați la o parte valul care va întuneca gândirea si analizați singuri:, Iertați-l-i pe farisei care vând Oltchim pentru nimic, Iertați-i pe nepriceputi care conduc societatea spre faliment, luați-va soarta in propriile mâini : ceea ce vor ei sa stăpânească, sa conducă si sa-si asume merite nemeritate sunt oameni îngusti la minte si la suflet, ei nu au contribuit cu nimic, ei nu au construit nimic dar ei si_au asumat merite nemeritate! fapte neintamplate! contracte nefinalizate! Câstiguri nerealizate si beneficii nemeritate.
Farisei fără știință, fără constiinta, fără dragoste pentru tara si popor, fără mândria de a fi roman si de a apară tara si bunurile ei, fără responsabilitate de ați asuma Greșelile si bunele in aceeași măsura .
Scursuri ale societăți formate la facultati fantoma, școliți la societăți de bunuri de larg consum, unși cu funcții înainte de termen, incapabili, iresponsabili, vânători de merite nemeritate, lași, Hoții de funcții nemeritate, aleșii nealesi si prosti puși in fruntea trebii.
Societatea noastră mizează competenta, preocuparea, gândirea logica, naționalismul si inplicarea.
Treziți-va : ne conduc farisei.