Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-12-19 14:52


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-12-19 15:28


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-12-19 15:56


un """PROST""

#14754

2013-12-19 16:31

astia cu multa scoala ,mai vorbim dupa ce vine patrocle.....ca de prosti ca mine slava domnului e nevoie la tot pasul si cu renumeratie subtire ....ce faceti voi?????..rubedenii ale clanurilor roibu ,diculoiu ,mandica ,si alti dinozauri ca fie ei chinezi ,rusi s-au azeri mai repede au nevoie de prosti ca mine decit de scoliti ca voi pe la facultati de duzina ,la cursuri de seara.
de mai bine de un an balacariti tot ce puteti si tot nu ati obosit!!!!
aveti putintica rabdare.....

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-12-19 16:35


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-12-19 16:39


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-12-19 16:39


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-12-19 16:43


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-12-19 16:46Musafir

#14760

2013-12-19 16:47

daca sindicatul lui cernev ar fi dizolvat care sindicat ar mai lupta cu magari astia pt drepturile angajatilor???
spuneti capete destepte cine a fost linga cernev?? dumitru nu ,diculoiu nu ,bica nu ,vai de capul vostru oameni cu creere spalate o meritati si nu mai dati vin pe un om corect care nu a intins mina la nimeni pt propriul interes cum au facut cei sus mentionati
PT CINE MERITA RESPECT SI E OM CU COLOANA ,LA MULTI ANI LUI SI FAMILIEI LUI SI DUMNEZEU SA NE MAI AJUTE.

Musafir

#14761 CARE COLOANA, CE CORECTITUDINE SI PENTRU CINE RESPECT? PRESA A VAZUT ALTCEVA!

2013-12-19 16:59

#14760: - "şi de aceea vulpoiul lider de sindicat face jocurile polonezilor în defavoarea combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea".


Musafir

#7930 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-24 17:48

#7901: - Re: Re: Re: Re:

  • luni, 8 aprilie 2013
  • 1.221 vizualizări
- liderul Sindicatului Victoria din Oltchim a mers la toţi şefii de secţii din combinat, ameninţându-i cu demiterea dacă ei şi subordonaţii lor vor merge la protestul de la Bucureşti • Cernev se dă mare viitor director şi se laudă că are sprijinul administratorilor judiciari Piperea şi Bălan • Mihai Diculoiu, liderul Sindicatului Liber Oltchim, susţine însă că protestul din faţa Guvernului României va avea loc marţi, 9 aprilie a.c., iar de la Vâlcea vor fi prezenţi peste 500 de angajaţi, cărora li se alătură încă 500 de salariaţi de la Arpechim.

Pe zi ce trece, sindicalistul Cernev de la Oltchim îşi dă arama pe faţă. Gurile rele vorbesc de mult timp că „Victoria” lui Cernev este „vândută” PCC-ului şi de aceea vulpoiul lider de sindicat face jocurile polonezilor în defavoarea combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea. În ultimul timp însă, Corneliu Cernev nici măcar nu se mai ascunde după deget, el arătând clar că scopul său este de a distruge societatea vâlceană şi a le face pe plac celor de la PCC. Prima dată când s-a demascat public a fost chiar la celebra şi controversata întâlnire cu o parte din parlamentarii vâlceni, de la Prefectura Vâlcea, când liderul Sindicatului „Victoria” nu s-a sinchisit să apere interesele colegilor săi, care erau ameninţaţi cu disponibilizările, ci mai degrabă a spus că aceste concedieri sunt necesare. Toată lumea ştie însă că, alături de directorul Tălpăşanu, Cernev a întocmit listele de concedieri, propunând să fie disponibilizaţi oameni care se împotrivesc politicii lor distructive.

Acum însă, sindicalistul a schimbat tactica şi nu-şi mai face jocurile pe la spate. Zilele trecute, el a trecut la acţiune, deplasându-se prin toate secţiile combinatului şi împărţind ameninţări în dreapta şi-n stânga, avertizându-i pe angajaţi că el va fi „viitorul director de la Oltchim”.

„Ne-a transmis că vom fi filmaţi, iar cei prezenţi la protest vor fi daţi afară” – un angajat de la Oltchim

După cum bine se ştie, angajaţii combinatului Oltchim Rm. Vâlcea au organizat pentru marţi, 9 aprilie a.c., un miting de amploare la Bucureşti, chiar în faţa Guvernului. Numai că, participarea acestora la protest, sindicalistul Cernev s-a pus pe treabă şi a mers la toţi şefii de secţii din combinatul Oltchim, ameninţându-i că, dacă ies în stradă, vor fi daţi afară. El le-a cerut şefilor de secţie să le transmită angajaţilor că vor fi filmaţi la Bucureşti, iar când vor fi văzuţi pe camere de administratorii judiciari şi de guvernanţi, vor fi concediaţi. Acest lucru ni l-au dezvăluit câţiva salariaţi din Oltchim, care, sub protecţia anonimatului, ne-au mărturisit că, în ultimul timp, Cernev face toate „treburile murdare” ale PCC – ului în combinat. „Ne-am săturat de el, acum ne este clar la toţi că este omul PCC-ului şi nu face decât să distrugă Oltchim. Acum Cernev încearcă să împiedice oamenii să iasă în stradă la protest. S-a dus prin toate secţiile combinatului şi i-a ameninţat pe şefii de secţie cu demiterea. Le-a transmis şi angajaţilor că vor fi filmaţi la proteste şi dacă îi va vedea pe camere, el îi va da afară, pentru că are tot sprijinul lui Piperea şi Bălan şi va fi director la Oltchim. Din păcate, multora dintre angajaţi le este frică să mai iasă la proteste. Ne întrebau jurnaliştii, când au venit la combinat,  de ce nu ies 3.000 de angajaţi în stradă? Păi unii dintre ei sunt în schimburi, iar altora le este frică pentru că acest Cernev umblă numai cu ameninţări şi cu mizerii. Se alege praful de Oltchim, iar Cernev pune umărul serios să se întâmple acest lucru. Sper că toţi colegii mei din combinat vor fi curajoşi şi nu se vor lăsa intimidaţi de acest nemernic care distruge Oltchim. Trebuie să mergem cât mai mulţi la protest la Bucureşti” – ne-a spus unul dintre angajaţi, căruia din motive lesne de înţeles îi vom păstra anonimatul.

„Sunt convins că Cernev este capabil de orice” – Mihai Diculoiu

Despre ameninţările lui Cernev nu era la curent liderul Sindicatului Liber Oltchim, Mihai Diculoiu, care, însă, susţine că nu-l mai miră nimic. El speră totuşi ca oamenii să nu se lase intimidaţi şi să vină la protestul de la Bucureşti pentru a-i sensibiliza pe guvernanţi să facă ceva pentru salvarea combinatului Oltchim. Conform spuselor acestuia, marţi, 9 aprilie a.c., peste 500 de angajaţi de la Oltchim Rm. Vâlcea şi încă 500 de la Arpechim Piteşti vor protesta în faţa Guvernului României. „Nu ştiam de ameninţările lui Cernev, dar nu cred că oamenii îl vor băga în seamă. Totuşi, sunt convins că Cernev este capabil de orice şi de aceea nu mă mai miră nimic. Eu nu am primit niciun semnal din partea membrilor sindicatului pe care-l conduc. Cei care ştiu că s-a făcut presiuni pe ei, eu îi îndemn să aibă curaj şi să iasă public să o spună. În privinţa protestului de la Bucureşti, din faţa Guvernului României, noi avem deja listele cu cei 500 de angajaţi de la Oltchim Rm. Vâlcea care vor fi prezenţi. Nu cred că vor fi probleme…” – ne-a declarat liderul Sindicatului Liber Oltchim, Mihai Diculoiu.

CLAUDIA STANCIU

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-12-19 17:06Musafir

#14763 EL III

2013-12-19 18:03

147608-VA FACE RADU DE LA AFUMATI ALT SINDICAT- CU PROSTI LUI DIN EL III CARE VA INGROPA OLTCHIMUL.

Musafir

#14764 Re:

2013-12-19 18:10

#14760: -

"daca sindicatul lui cernev ar fi dizolvat care sindicat ar mai lupta cu magari astia pt drepturile angajatilor???
spuneti capete destepte cine a fost linga cernev?? dumitru nu ,diculoiu nu ,bica nu ,vai de capul vostru oameni cu creere spalate o meritati si nu mai dati vin pe un om corect care nu a intins mina la nimeni pt propriul interes cum au facut cei sus mentionati
PT CINE MERITA RESPECT SI E OM CU COLOANA ,LA MULTI ANI LUI SI FAMILIEI LUI SI DUMNEZEU SA NE MAI AJUTE."

Bravoooo, pupa-te

 


Musafir

#14765

2013-12-19 19:27

marsi cernevist inputit,si nu mai abera.ce ati facut voi pentru angajati mincinosilor?
Unul

#14766

2013-12-19 19:34

Timişoara, oraşul salvator al României - Timişoara, exemplul curajului şi al sacrificiului!

În urmă cu 24 de ani, primii eroi ai Revoluţiei mureau pentru ţara în care trăim astăzi. Zeci de timişoreni îşi pierdeau viaţa cerînd libertate, dar sacrificiul lor înseamnă libertatea noastră. Alte cîteva sute de români erau răniţi. Timişoara este, în primul rînd, exemplul solidarităţii, numărul protestatarilor crescînd, din oră în oră, în acele momente de groază. Şi-au învins frica şi au convins apoi întreaga ţară să facă acelaşi lucru. Oanenii astia au fost ucişi pentru libertatea noastră, a tuturor. Cine uită, nu merită!

Cred ca acum se intorc in mormant cand vad pentru cine au murit si ce s-a ales din tara pentru care au murit iar noi nu am facut nimic altceva sa-i omoram a doua oara.
Paralela

#14767 Noi toti

2013-12-19 19:53

Nu aveti nevoie de sindicate. Sunteți oameni cu experiența si cu respect pentru munca pentru oameni.
Lăsați-i , unități de ei, ganditi singuri, acționați pentru drepturile voastre, nu le dați voi sa distrugă munca voastră unor diletantii si farisei.
Dați la o parte valul care va întuneca gândirea si analizați singuri:, Iertați-l-i pe farisei care vând Oltchim pentru nimic, Iertați-i pe nepriceputi care conduc societatea spre faliment, luați-va soarta in propriile mâini : ceea ce vor ei sa stăpânească, sa conducă si sa-si asume merite nemeritate sunt oameni îngusti la minte si la suflet, ei nu au contribuit cu nimic, ei nu au construit nimic dar ei si_au asumat merite nemeritate! fapte neintamplate! contracte nefinalizate! Câstiguri nerealizate si beneficii nemeritate.
Farisei fără știință, fără constiinta, fără dragoste pentru tara si popor, fără mândria de a fi roman si de a apară tara si bunurile ei, fără responsabilitate de ați asuma Greșelile si bunele in aceeași măsura .
Scursuri ale societăți formate la facultati fantoma, școliți la societăți de bunuri de larg consum, unși cu funcții înainte de termen, incapabili, iresponsabili, vânători de merite nemeritate, lași, Hoții de funcții nemeritate, aleșii nealesi si prosti puși in fruntea trebii.
Societatea noastră mizează competenta, preocuparea, gândirea logica, naționalismul si inplicarea.
Treziți-va : ne conduc farisei.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-12-19 20:29


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-12-19 20:31Musafir

#14770 Re: EL IIIRADULEEE FA SINDICAT TE VOI SUSTINE,DAR NU cernevist,fota

2013-12-19 20:34

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-12-19 20:41


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-12-19 21:36Musafir

#14773 Re:

2013-12-19 21:51

#14766: Unul -

UITATE PROSTULE DE OLTCHIM CA FOTA NU A MINTIT SI AI AJUNS UNDE A VRUT CERNEV TRADATORUL cu usl ul  ASTA NENOROCIT,ne meritam[dar va meritati]soarta,ASTA I TARA DE COMUNISTO SECURISTI DACA VRETI SA INTELEGETI,,,vom traiiii binee peste vreo 20 de ani cind [PAMINTUL NE VA INCHIDE GURA CU POPA]copii nostri vor ajunge amariti si batrini prosti ca noi,,ne meritam si va meritati soarta[asta e mergem acasa daca i lasam in pace[GINDITI VA ROG]nu ne mai trebuie un lider,ne trebuieste[gaocel]putina vina si creier,VA SALUTA ,,,,REMY


Musafir

#14774 Re: foarte binee si la subiect ,te saluta FOTA CU RESPECT

2013-12-19 22:10

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-12-19 22:15