Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #8096

2013-09-26 19:56

http://www.valcea1.ro/wp-content/uploads/2013/09/ALIMENTE-86x78.jpg...

http://www.valcea1.ro/au-venit-alimentele/

De cativa ani buni, romanii cu venituri modeste primesc un ajutor, constand in alimente de baza, din partea comunitatii europene. In acest an, numarul produselor a fost marit si diversificat, spre bucuria celor care au, realmente, nevoie de ele. Mai mult de jumatate dintre aceste alimente au ajuns in depozite si in cel mai scurt timp, vor fi distribuite beneficiarilor. Pana acum, au fost aduse peste 100 de tone de faina, malai, zahar, ulei sau rosii in suc propriu. Conducerea Primariei Ramnicului se asteapta la o avalansa de persoane indreptatite sa primeasca alimentele europene.

SA NU UITATI DISPONIBILIZATII OLTCHIM SI ARPECHIM < TREBUIE SA AVETI LA ZI CARNETELE DE SOMAJ SEMNATE SI PARAFATE PENTRU A BENEFICIA DE ACESTE ALIMENTE > .
ANUNTATI-VA COLEGII CA BENEFICIAZA TOTI CEI DISPONIBILIZATI SOMERI !!!!

SUNTETI INCLUSI AUTOMAT PE LISTELE DE DISTRIBUIRE, DOAR  PRIN PREZENTAREA LA PUNCTUL DE DISTRIBUIRE CU BULETINUL SI CARNETUL DE SOMAJ  VIZAT LA ZI BENEFICIATI DE ACESTE PRODUSE. SUNTETI INCLUSI PE LISTE !!!

DISTRIBUIE in Ramnicu Valcea : strada Ferdinand, segmentul aflat între bulevardele Nicolae Bălcescu şi Tudor Vladimirescu.

 

CEI DISPONIBILIZATI IN ARGES BENEFICIATI  IN JUDETUL VOSTRU !

 

"În cadrul programului PEAD: cinci categorii de beneficiari (pensionari cu pensia sub 400 lei, beneficiari de ajutor social, şomeri aflaţi în evidenţele AJOFM, inclusiv cei care nu mai primesc indemnizaţia de şomaj, persoanele cu handicap grav sau accentuat şi beneficiarii unor legi speciale – invalizi, veterani şi văduve de război, agresati politic, eroi-martiri şi luptători ai revoluţiei din decembrie 1989 şi ai revoltei de la Braşov din noiembrie 1987, cu veniturile primite pe baza acestor legi speciale mai mici de 400 lei) "

http://www.primariavl.ro/media/k2/galleries/1276/IMG_6611.jpg...