S.O.S. familia!

Vincentiu

/ #2550 Re: CUM TE AFECTEAZĂ PE TINE CĂSĂTORIILE ÎNTRE HOMOSEXUALI

2013-09-13 20:12

#1256: - CUM TE AFECTEAZĂ PE TINE CĂSĂTORIILE ÎNTRE HOMOSEXUALI

Biologic, relatiile  intre cei de acelasi sex nu pot fi numite chiar ,, sexuale" ci  ,,pseudo-sexuale".

Un act  sexual  fiziologic ( normal) presupune participarea organelor sexuale masculin si feminin care se acupleaza prin penetrarea vaginului de catre penis iar finalitatea poate fi fecundarea ovulului  de catre spermatozoizi. Am scris succint. Asta-i functia de reproducere  care este descrisa in manualele scolare de anatomie-fiziologie .

Penetrarea organului sexual masculin in orice altceva decat in vagin ,( anus, gura) nu mai este decat un exercitiu al placerii si atat, nu este act sexual ci surogat.

Portiunea terminala ( anus, rect) a tubului digestiv , la fel si cavitatea bucala , nu au structura morfo-functionala adecvata unei acuplari sexuale firesti, pentru ca ele au alta destinatie, cea digestiva. Asa incat , atat cei ce practica sexul oral  cat si cel anal, indiferent ca-s hetero sau homo- sexuali,  de fapt nu fac un act sexual ci pseudo-sexual sau sexo-digestiv, destinat exclusiv placerii endorfinice. Subliniez: atat cei heterosexuali cat si cei homosexuali. Ca sa nu fim ipocriti.

Impreunarea sexuala a barbatului cu femeia este in adevar datorata atractiei sexuale firesti, dar scopul ei bazal este reproducerea speciei omenesti. Ca daca nu ar exista factorul de placere , nu s-ar mai impreuna nimeni si nici nu s-ar complica sa aduca pe lume copii si sa se straduie sa-i creasca si educe. Asa cum nici placerea de a manca nu este scop in sine la omul normal, ci hranirea corpului. Iar daca mancam anarhic doar pentru placere , fireste ca ne imbolnavim ( obezitate, dereglari metabolice severe). Asa si cu actul asta sexual despre care se vede treaba ca nu mai stiu unii ce-i cu el, pentru ce se face si cum se face. Asta  este o indepartare grava si ingrijoratoare de la naturaletea fiintei biologice omenesti: sa nu mai stii ce sa faci cu organul sexual si unde sa-i introduci!

Iubirea este sentiment si il avem pentru cei din familie si  pentru prieteni , fara sa implice atractia si excitarea sexuala.

Deci cade chestia cu ,, avem dreptul la iubire " clamat de  homosexuali. Fireste ca au dreptul de a fi iubiti si de a iubi sufleteste cum este firesc intre  cei de acelasi sex. Asta nu insemna ca trebuie sa-si finalizeze sentimentele prin actul sexo-digestiv . Daca ar avea suficienta vointa si nu s-ar complace in auto-amagirea asta ca-i normal sa fie asa, ar putea fi ajutati sa scape de deviatia asta biologica. Si unii au avut curaj si au reusit. Nu trebuie sa cada in depresie si sa se sinucida, cum spunea cineva pe aici.

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...