Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!


Musafir

/ #1108

2013-09-07 16:18

Materialul prezentat este bine documentat si ofera o privirea larga asupra subiectului zilei: ce se poate face cu cainii fara stapan.
Personal am avut intotdeauna caine si stiu ca acesta trebuie ingrijit in mod deosebit ( hrana, medicatie, plimbare), astfel incat nu-i inteleg deloc pe acei ce-si spun "iubitori de caini", dar ii trateaza in mod ordinar, aruncandu-le niste rersturi pe strada si atat! Sunt niste ipocriti.
Pe de alta parte mi se pare total nejustificat sa suport din banii mei ( taxe), platile aferente unor afaceri pentru asa zise actiuni de protectie a cainilor.
Sa se faca o sesizare prin care forurile competente sa analizeze cum s-au folosit banii avand ca destinatie problema cainilor comunitari.
Mi s-ar parea corect, ca toti cei ce au folosit banii alocati cainilor in alte scopuri, sa fie trimisi in justitie, pentru deturnare de fonduri, in primul rand si pentru cauzarea de efecte daunatoare asupra sanatatii populatiei ( persoane muscate, omorate, mizerie pe strazi etc.)
Ar trebui insituita amenda si pentru cei ce-si plimba cainii si lasa mizerie in urma lor. In NY acest fapt se amendeaza cu 400$. Din aceste amenzi, consiliile locale ar putea face cu adevarat viata cetatenilor mai frumoasa.