Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Arhipelagul Gulag

/ #4608 citez 4601 "Roibu ne-a adus aici" Esti din interior...

2013-07-01 11:43

#4601: - Re: Crunt dar adevarat. 

 Are cu siguranta parte lui de vina (Roibu), insa eu consider ca ne-au adus aici toti cei care au guvernat Romaia in perioada neagra a Oltchimului. Pe hartiile mele de angajare e semnatura lui, nu a astora. Sa reuseasca ei sa dea cu var pe tot ce e in picioare acum....... si peste 2-3 ani. sa porneasca ei macar una din instalatiile astea noi (PVC II, Polioli seciali). Mai vorbim.....Cum am reusit ca pana la oprirea din August 2012 (cand tot din dispozitia guvernantilor am fost opriti) sa mai funtionam cu un PPP la 12-13 tone sau mai mult, un oxo la 60-80%, un AF-DOF din cand in cand, cu  Soda sau electroliza III. De bani ce sa zic; parca eram si atunci restanti, dar acum......          Piata munci este libera, dar nu pentru cei de aici. nu suntem un judet sau o regiune care sa iti poata oferi o alternativa. din cauza cui? tot din cauza celor ce sau perindat pe la putere; pentru ca nu au stiut sa atraga companii in zona ..... Incapabili....

Nu cred ca putem pune = intre Mihaescu si oricare din diretorii din prezent din combinat; intre un Radu Olaru si oricare din cei din prezent; intre o Vera si astia care nu pot vinde productia de acum. Hai sa-i dam cezarului ce-i apartine.

Ahh... ca a fost adus unu ca directorul ala de productie bulbucat, habarnist, dar el dadea lectii tuturor prin sectii. Da e o mare gresala. Ala sta bine merci acum cu cateva miliarde luate de aici (in cativa ani), iar noi suferim de foame si pentru ca poate nu ne mai revenim.

Ca au fost tot felul de directorasi de uzine care au avut ca tel doar sa reziste in functiile lor, nicidecum altceva. Au incercart sa nu se dea prea mult in spectacol, la sedinte capu' plecat; sa nu fie observati si putem continua. Astia s-au crezut niste zmei pe care eu unu ii consider partasi la vinovatia celor ce ne-au adus aici.

Nu ma plang......... constat o situatie, iar in ceea ce priveste apartenenta la sindicate........ nu am fost nici macar o zi inscris in vreun sindicat (atatea cate au existat in Oltchim). ei ar trebui sa stie ca, cu cat sunt mai multi (ca si sindicate) cu atat sunt mai marunti si vor deveni nesemnificativi.