Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#4601 Re: Crunt dar adevarat.

2013-06-30 15:58

#4600: Arhipelagul Gulag - Crunt dar adevarat.

Piata muncii este libera daca nu stiati ,umflati conturile cu salarii pe stat degeaba si va plangeti pe forum.Bai Roibu ne-a adus aici nimeni altcineva , roibu cu sleata .Eu nu sant inscis in nici un sindicacat de asta cum spuneti voi dar daca as faceo in nici un caz nu m-as duce la Diculoiul asta ca-i ajunge si astuia cate vile si-a facut tradand prostimea .Astia sant adevarati tradatorii ,daca iei o casa daramata cat iti trebuie sa o reconstruesti?Nu mai stati cu gurile cascate si cautativa de munca ca pomenile s-au dus.In cea cei priveste pe disponibilizati mi se pare normal sa-si primeasca restantele salariale la zi , iar cei care stau degeaba in oltchim si joaca carti si remi la servici sa-si cam caute de munca.

alt musafir

#4602 musafir

2013-06-30 17:34

Joaca remi si carti pt ca nu au materie prima sa-si poata porni instalatiile. Daca li s-ar da de lucru sigur ar lasajocurile de orice fel si si-ar vedea de treaba . Vina nu este a lor. Sunt multi in pavilion care ar trebui sa rezolve problema. Daca nu joaca remi sau carti asta nu-nseamna ca performeaza. De ei de ce nu esti atat de revoltat?
SA VA OFTICATI ZAREMBISTILOR

#4603 #4590 T....E AI LUAT-O LA M..EEEEEEEEE

2013-06-30 19:35

CUM E T....E ????
ESTI REPREZENTATIV??? IA ZI TAMBALICA SI TU SI C.....L DE DUMITRU M.....I PCC CARE ATI VRUT SA DESTRUCTURATI SINDICATUL LIBER CA SA VA FACETI VOI JOCURILE LU ZAREMBA CU GASCA VOASTRA DE MATROZI MANAGERI VANDUTI PCC.
ATI S..T-OOOOOOOOOOOOOO !!!!
CE MAI ZICI ACUM T....E CAND VII PRIN SECTII DACA MAI AI CURAJ???
BAH MUIANE LEGEA E LEGE !!!
LEGEA NU O FAC TIGANII INCA IN ROMANIA SPRE NOROCUL NOSTRU.
SUNA-L REPEDE PE ZAREMBA SA ITI DEA CEI 500 RON PE CARE TREBUIE SA II PLATESTI CHELTUIELI DE JUDECATA.
NU IL MAI PUI ACUM PE PULANU DE EUGEN P. LINGAUL TAU DE LA DESIGNRO ALIAS ALAIN PROSTU TARGULUI SA SE MAI CACE PE EL IN DIRECT CAT DE REPREZENTATIVI SUNTETI VOI GASCA DE M....I ZAREMBISTI???
CUM S..A CALULUI SA FITI REPREZENTATIVI CU 150-160 DE MEMBRII.
A SI NU UITA SA IL SUNI PE P.....L DE TIBERIUS PIRNAIE PRIETENUL TAU CU HARTIA IGIENICA DE VALCEA ALA DE INCERCA SA NE VANDA ROMANUL LUI DE C...T TOAMNA TRECUTA SA TITREZE IN DIRECT BREAKING THE NEWS " TAMBALAGIUL A LUAT MU.EEEE DE LA JUSTITIE SI A PIERDUT PROCESUL CU DICULOIU"
ACUM PIRNAIE NU MAI TITREAZA NIMIC NU???? ASA A LUAT-O SI CU AMENDA PENALA DE LA ROIBU. A MANCAT CACAT AIUREA SI JUSTITIA I=A TRAS-O.
AI LUAT-O ACUM SI TU TIGANE DE LA JUSTITIE SI USOR O SA SE CLARIFICE TREABA CE INTERESE ATI AVUT CINE V-A PLATIT SI PE TINE SI PE MU..IE ALA DE DUMITRU DE LA UNIREA CARE ATI VRUT SA NE F....I CU ZAREMBA SCARBA DE LA PCC.
AVETI RABDARE !!! ASTA ESTE INCEPUTUL ........... VA URMA O VARA CANICULARA PENTRU VOI !!!
FACETI-VA PROVIZII DE APA MINERALA SI DE PANTOFI DE FUGA.........
SA VA OFTICATI ZAREMBISTILOR

#4604 #4591 PARCA SALARIUL IL DA T....U

2013-06-30 19:37

IOANE,
DA CE MAH AI IMPRESIA CA ARE T....U BANI DE LA MASA DE ACASA SA DEA SALARII F...L-AS.
NE-AU BAGAT IN C...T EI CU GASCA LOR DE M....I ZAREMBISTI, REVOLUTIONARII S...I DIN TOAMNA ANULUI 2012.
ITI DAI SEAMA CE SE ZGARIE PE OCHI ZAREMBA LA CATI BANI A POMPAT IN C..U LOR A LUI MENDELEEV, TALPACHE, POPESCU INSOLVENTUL MENTCHIM, MARINESCU VICHEM REPETENTUL, CLANUL SPIRACHE VANZATORII DE PESTI LA MAGIC TIC TAC SI TEPUITORII JANDARMERIEI CU SUBARU FORESTER, DUMITRU M.....L OMV, PIRVU CATELUSUL LUI DUMITRU SI BINEINTELES CARTOF, BURDOAZA LIMBISTUL, EUGENEL P. TROMBONISTUL LUI CERNEVUS ALA DE INJURA SI NE-O BAGA MAI ACUM CATEVA SAPTAMANI PE PETITIE CA LA USA CORTULUI SI SIMPATICUL CRETINOID SUDOR SOFER.

DOTTORE

#4605 DIRECTOR COMERCIAL LA OLTCHIM SAU MEDIATOR LA HUMAN TOOLKIT?

2013-06-30 19:46

Urmatorul anunt preluat de siteul Human Toolkit mi-a atras atentia si mi-a ridicat un mare semn de intrebare: ce facem? Ne facem ca lucram la OLTCHIM sau suntem formatori la Human Toolkit? Care este rolul Domnului Munteanu Mihai - Iulian la OLTCHIM? Nu contest faptul ca impresia lasata este aceea a unui bun profesionist si ca intelege ce se intampla si cu ce "se mananca" OLTCHIM. Dar nu poate sa fie in doua (trei) parti in acelasi timp. Nici el si nici ceilalti mediatori - membri PNL din OLTCHIM ai Human Toolkit. Primele doua saptamani din iulie lipseste din OLTCHIM Domnul Spiru (da la peste in concediu de odihna alaturi de consoarta) si ultimele doua saptamani lipseste din OLTCHIM Domnul Munteanu (in interes de serviciu ... primul serviciu).
http://www.human-toolkit.ro/curs-open/Curs_formare_mediatori___Bucuresti___iulie_2013-148.

"CURS FORMARE MEDIATORI - BUCURESTI - IULIE 2013
Perioada: 15.07.2013 - 28.07.2013
Locuri disponibile: 15
Formator:
MUNTEANU Mihai-Iulian (Director Comercial la OLTCHIM)
Cursul Formarea Mediatorilor se adreseaza atat persoanelor care doresc autorizarea ca mediator si practicarea profesiei de mediator, cat si persoanelor care doresc sa foloseasca cunostintele si abilitatile de mediator in cadrul activitatilor curente sau pentru dezvoltarea personala.
Cursul Formarea Mediatorilor este impartit in capitole informative cheie sau "sesiuni", al caror scop este dezvoltarea unei anumite abilitati sau furnizarea anumitor informatii si cunostinte. La inceputul fiecarei sesiuni, sunt detaliate obiectivele acesteia. Ele vor permite participantilor sa realizeze o auto-verificare a competentei si ii vor ghida in solicitarea de explicatii suplimentare, daca este cazul.
Cursul Formarea Mediatorilor este un curs interactiv, cu o proportie de aplicatii practice de 70% din cele 80 de ore efective de formare.
Astfel la finalul cursului participantii vor fi abordat urmatoarele subiecte:

1. Introducere in metodele de rezolvare alternativa a disputelor;
2. Fundamentele medierii;
3. Instrumente si tehnici de baza in mediere;
4. Fazele si etapele medierii;
5. Tehnici de comunicare in mediere;
6. Procesul efectiv de mediere;
7. Depasirea impasului;
8. Identificarea nevoilor si intereselor partilor;
9. Generarea de optiuni de rezolvare a disputei;
10. Negocierea pe parcursul medierii;
11. Elemente de etica in mediere;
12. Medierea persoanelor dificile;
13. Baze legale in mediere.

In timpul jocurilor de rol fiecare participant va avea pe rand calitate de mediator, parte, avocat sau observator. Fiecare participat va fi participat la minim doua jocuri de rol in care va avea calitatea de mediator.

Jocurile de rol vor fi inregistrate , urmand ca la finalul cursului fiecare cursant sa primeasca pe suport electronic inregistrarile in care a avut calitatea de mediator.

•    Cursul se va desfasura in perioada 15 iulie 2013 - 28 iulie 2013, programul de curs zilnic fiind intre 14:00 – 20:00. Prezenta la curs este obligatorie in toate cele 14 zile de curs.

•    Cursul se va desfasura in Mun. Bucuresti, Str. Vulturilor, nr 18-18A, Sec. 3.
•    Numarul minim de participanti este de 10 persoane, numarul maxim este de 18 de persoane. Ordinea de inscriere fiind ordinea transmiterii formularului de inscriere.
•    Data limita pentru inscriere este 28 iunie 2013, ora 16:00, prin completarea formularului de inscriere online.

Costul de participare la seminar este de 4.300 de lei si include:
i.     Suportul de curs format electronic
ii.    Suportul de curs format hard copy;
iii    Inregistrarea din timpul jocurilor de rol;
iv.   Coffe break (2/zi);
v.   Organizarea examenului de absolvire - in termen de 30 de zile de la finalizarea cursului;
vi.   Certificat de participare si/sau absolvire.

In baza formularului de inscriere Human ToolKit întocmeste contractul si îl transmite în termen de 48 de ore de la înregistrarea înscrierii. Dupa semnarea contractului se va emite factura fiscala în baza careia se va efectua plata."

ADEVARUL

#4606 vorba adevarata

2013-07-01 04:37

CAINELE MOARE DE DRUM LUNG SI PROSTI DE GRIJA ALTORA.
OMV

#4607 DOTTORE

2013-07-01 07:16

Esti Doftor in prostologie, nu inteleg daca esti mediator inseamna ca esti mai putin priceput in a conduce niste neghiobi ? Tara asta plina de ingineri ,chimisti, constructori a ajuns vai de mamam ei! Nu crezi ca mai trebuiesc si mediatori, juristi, manageri din cand in cand? Tabelul lui Mendeleev e acelasi pe cand strategiile de lucru cu prostii se modifica si se accentueaza pe masura ce prostia capata noi forme de dimensiuni cosmice ? Ce tefreaca atat domnule chimist fost salariat al Oltchim de ce se intampla la Oltchim? Crezi mata ca o sa te intorci? Niciodata..........Mai bine incerca un curs de mediator ca e de viitor!!!!!!!!!
Arhipelagul Gulag

#4608 citez 4601 "Roibu ne-a adus aici" Esti din interior...

2013-07-01 11:43

#4601: - Re: Crunt dar adevarat. 

 Are cu siguranta parte lui de vina (Roibu), insa eu consider ca ne-au adus aici toti cei care au guvernat Romaia in perioada neagra a Oltchimului. Pe hartiile mele de angajare e semnatura lui, nu a astora. Sa reuseasca ei sa dea cu var pe tot ce e in picioare acum....... si peste 2-3 ani. sa porneasca ei macar una din instalatiile astea noi (PVC II, Polioli seciali). Mai vorbim.....Cum am reusit ca pana la oprirea din August 2012 (cand tot din dispozitia guvernantilor am fost opriti) sa mai funtionam cu un PPP la 12-13 tone sau mai mult, un oxo la 60-80%, un AF-DOF din cand in cand, cu  Soda sau electroliza III. De bani ce sa zic; parca eram si atunci restanti, dar acum......          Piata munci este libera, dar nu pentru cei de aici. nu suntem un judet sau o regiune care sa iti poata oferi o alternativa. din cauza cui? tot din cauza celor ce sau perindat pe la putere; pentru ca nu au stiut sa atraga companii in zona ..... Incapabili....

Nu cred ca putem pune = intre Mihaescu si oricare din diretorii din prezent din combinat; intre un Radu Olaru si oricare din cei din prezent; intre o Vera si astia care nu pot vinde productia de acum. Hai sa-i dam cezarului ce-i apartine.

Ahh... ca a fost adus unu ca directorul ala de productie bulbucat, habarnist, dar el dadea lectii tuturor prin sectii. Da e o mare gresala. Ala sta bine merci acum cu cateva miliarde luate de aici (in cativa ani), iar noi suferim de foame si pentru ca poate nu ne mai revenim.

Ca au fost tot felul de directorasi de uzine care au avut ca tel doar sa reziste in functiile lor, nicidecum altceva. Au incercart sa nu se dea prea mult in spectacol, la sedinte capu' plecat; sa nu fie observati si putem continua. Astia s-au crezut niste zmei pe care eu unu ii consider partasi la vinovatia celor ce ne-au adus aici.

Nu ma plang......... constat o situatie, iar in ceea ce priveste apartenenta la sindicate........ nu am fost nici macar o zi inscris in vreun sindicat (atatea cate au existat in Oltchim). ei ar trebui sa stie ca, cu cat sunt mai multi (ca si sindicate) cu atat sunt mai marunti si vor deveni nesemnificativi.

 


Musafir

#4609 Re: citez 4601 "Roibu ne-a adus aici" Esti din interior...

2013-07-01 12:31

#4608: Arhipelagul Gulag - citez 4601 "Roibu ne-a adus aici" Esti din interior... Nu te contrazic pentru ca in cecea ce ai scris se regasesc lucruri reale dar nu este corect sa aruncam toata mizeria pe atia de acum care sa fim seriosi chiar se descurca fara ajutorul guvernului si al bancilor,Roibu a luat credite peste credite ,a dat salarii din credite dar noua conducere trebuie sa stea sa incaseze bani pe marfa ca sa plateasca salariile ,asa ca sa dam Cezarului ce este al Cezarului.

 

Alain

#4610 Re: #4590 T....E AI LUAT-O LA M..EEEEEEEEE

2013-07-01 12:54

#4603: SA VA OFTICATI ZAREMBISTILOR - #4590 T....E AI LUAT-O LA M..EEEEEEEEE

Ionele tu nu ai inteles nimic din treaba asta bai baiatule... reprezentativitatea SLO nu are nici o legatura cu numarul membrilor Victoria... acel proces NU incearca sa demonstreze reprezentativitatea SVO, nu are nici pe departe treaba cu denuntarea CCM cum eronat ati lansat zvonurile - in insolventa CCM putea fi denuntat fara probleme daca se dorea acest lucru (inclusiv numarul de compensatorii)

 

ai zis ca aici doresti sa se prezinte niste informatii obiective sau sa injuri?

 

sa ne spui insa si de ce dl Diculoiu a cerut daune lui Cernev, in acelasi proces, pentru ca nu a putut incasa cotizatia de la membrii SLO pe lunile in care banii s-au luat de la AJOFM - mai exact 700 milioane lei vechi

 

eu ti-am mai explicat ca, in afara de faptul ca esti foarte spurcat la gura esti si rau intentionat

 

reprezentativitatea o da nr de membrii, mai exact, jumatate plus unu' din angajati - se poate intampla ca nici un sindicat sa nu fie reprezentativ

 

in ceea ce priveste injuraturile pe care constat ca le servesti gratuit pe aici nu pot sa-ti spun nimic pentru ca nu reusesc sub nici o forma sa ma cobor la nivelul tau... ca principiu iti spun ca neam prost, in cazul tau, se scrie strict fara cratima

 

nu-mi vine insa sa cred ca dl Roibu se bazeaza pe oameni ca tine

 

si nu inteleg de ce ai transformat totul intr-un razboi, dusmani, tabere, razbunare, tradatori etc...  asta reiese din toate postarile tale, pentru ca, nu-i asa, nu mai pacalesti pe nimeni scriind sub tot felul de pseudonime

 

si hai sa te mai intreb niste chestii : pentru ca tot ai amintit de designro (apropos, stii de unde vine acel RO ?) si de Mentchim, explica-mi si mie, cu ce te crezi tu mai indreptatit decat disponibilizatii de acolo sa iei 20 salarii compensatorii + venit de completare de la stat?

 

aaa...ei nu sunt din Oltchim... de ce nu sunt din Oltchim? De ce nu ai fost tot asa de vehement si atunci cand au fost dati afara acum ani de zile? unde era spiritul tau civic? aaaa, se faceau centre de profit.... interesant ! s-a redus personalul.... ca sa vezi ce chestie, total intamplator , repede repede numeric s-a refacut nr de angajati.....

crezi ca daca injuri ca la usa cortului inseamna ca dreptatea ta e mai presus ca dreptatea altora?

 

inca o data iti spun : ai putea fii mult mai util inclusiv dlui Roibu daca ai fii un pic mai civilizat


Musafir

#4611 Nesimtire la cota de avarie !

2013-07-01 13:54

Nesimtirea administratorilor judiciari/special/directori/etc. a atins cote maxime ! Pe fluturasi scrie " plati compensatorii " si toate drepturile la zi pentru care s-a retinut impozit ! Care plati compensatorii si drepturi la zi ? Unde sunt ele ?

Cred ca singurul care ar rezolva problema in cazul Oltchim este Vlad Tepes ...

Mentchim

#4612 Politica la cote maxime de avarie

2013-07-01 15:07

Eu nu inteleg ce e cu acest Valentin Popescu?Ce jocuri joaca el?E de partea lui Roibu?E impotriva lui?Nu cumva e incompatibil in functia de director la Oltchim?Nu era director si la Mentchim?Nu era din echipa lui Roibu ca si Talpasanu?Ce e cu astia la conducere?

HEAD HUNTER

#4613 MOMENTUL ADEVARULUI (1) - SARACUL TALPASANU!

2013-07-01 18:54

Si, pentru ca s-au publicat "declaratiile de avere" ale conducerii OLTCHIM / anul 2012, sa vedem cum sta la acest capitol Directorul General Adjunct al OLTCHIM - Mihail Talpasanu: ce-a pierdut, ce-a castigat, ce-a mintit!

anul 2011:
Sef Serviciu Programare, Urmarire Productie, Dispecerat - 79.435 LEI (6.620 LEI / LUNA);
Venituri din pensie                                                            - 20.004 LEI (1.667 LEI / LUNA);
-----------------------------------------------------------------------------------------
Total venituri 2011                                                          - 99.439 LEI (8.287 LEI / LUNA).
conform declaratie de avere publicata pe: http://www.oltchim.ro/uploaded/2012/cv/avere/Talpasanu_01_13.pdf

anul 2012:
Sef Serviciu PUPD (9 luni si jumatate) + Director               - 65.169 LEI (5.430 LEI / LUNA);
General Adj. Productie (2 luni si jumatate)
Venituri din pensie                                                             - 22.080 LEI (1.840 LEI / LUNA);
-----------------------------------------------------------------------------------------
Total venituri 2012                                                          - 87.249 LEI (7.270 LEI / LUNA).
conform declaratie de avere publicata pe: http://www.oltchim.ro/uploaded/2013/Avere/Talpasanu_a.pdf

Concluzii:
- conform declaratiilor de avere publicate veniturile din salarii i-au scazut cu 1.190 LEI / LUNA desi salariul de director este (conform informatiilor dim presa) de cca. 4.000 EURO / LUNA;
- rezulta ca declaratia de avere / 2012 contine omisiuni sau mai pe sleau, este falsa;
- poate sa autosesizeaza ANI si poate verifica corectitudinea celor declarate.

ANTON

#4614 ORBULE!!!!!!!

2013-07-02 04:14

CURAT SI ADEVARAT ESTE CA ROIBU SI ECHIPA LUI DE MENEGEEMENT SLABA A DUS OLTCHIMU AICI,AJUTATA DE CLASA POLITICA ...PROSTULE
NU O MAI DA CU VERA TA CA STIM TOTI CUM VINDEA PRODUSELE OLTCHIM SI LA CE PRETURI DE S-A AJUNS UNDE S-A AJUNS.
DE UNDE AU FACUT ACELE AVERI PROSTANACULE ORI AI FI SI TU DE-AL LOR PUSCARIABILULE!!
ASA ESTE

#4615 CORECT

2013-07-02 06:00

Asa este ROIBU si sleata de incompetenti platiti regeste au INGROPAT OLTCHIMUL si rog pe POSTACIU DE MAI SUS sa puna si veniturile directorilor fostei conduceri pe sait sa vada lumea cate miliarde au luat de pe spatele FRAIERILOR care au muncit in oltchim.BAI puteti scrie orice de oricine aici VECHEA CONDUCERE a OMORAT Oltchim si PUNCT.Nu mai aruncati cu rahat in stanga si-n dreapta ca nu mai crede nimeni.
MICHIDUTA SPAIMA VOASTRA...HA HA HA

#4616 mai sint si oameni care au inteles adevaru

2013-07-02 08:24

DNA VA JUDECA CIT DE CURIND DOSARELE LOR SI VETI VEDEA SI VOI LA TIMPU POTRIVIT LINGAILOR.
AVETI PUTINTICA RABDARE........
curiosul.

#4617 Re: mai sint si oameni care au inteles adevaru

2013-07-02 10:16

#4616: MICHIDUTA SPAIMA VOASTRA...HA HA HA - mai sint si oameni care au inteles adevaru

Da mai michiduta, in curand vor aparea la DNA dosarele voastre. pentru ca adevaru' asta e,

ati fost o gasca organizata de zaremba cu scopul de a destructura o intreprindere de stat (OLTCHIM). DOSARELE FOSTEI CONDUCERI SE VOR FINALIZA CU NEINCEPERE URMARII PENALE, in schimb urmeaza ale voastre. care ati preluat oltchimul . si l-ati dus pe cele mai nebanuite culmi ale insolventei.pentru a face loc altei firme din alta tara (PCC Rokita )

voi astia care sunteti platiti in zloti polonezi. se strange latul pentru voi de acum .

ACELASI

#4618 puteam sa fac si pariu

2013-07-02 11:44

ERAM SIGUR CA ESTI O PERSOANA CARE AI FOST IN GRUPUL BINE ORGANIZAT DE 23 DE ANI CARE ATI LASAT SOCIETATEA CU ACESTE DATORI.
AI SA VEZI HOTULE CA OLTCHIMU NU V-A FI CUMPARAT DE ROCHITA SI TOT CE POSTEZI TU SINT BALIVERNE.
LA PUSCARIE CU TINE PARTAS AL DEZASTRULUI FINANCIAR DE LA OLTCHIM.
YLDIRIM

#4619

2013-07-02 12:08

4615, da parlamentul care are 20 de penali in el cum este, cat de cretin poti fi.
UN EMIGRANT

#4620 TALPICA

2013-07-02 16:06

Ce soarta avem noi cei care am fost mutati azi de la o sectie la alta(OXO, AF DOP), NE ASTEAPTA ACEEASI SOARTA CA SI CEI DE LA PVC? PUTETI RASPUNDE LA ACEASTA INTREBARE, SAU TOT ADMINISTRATORUL PIPERA A LUAT MASURI.URMEAZA PRIVATIZAREA SAU ALTA DISPONIBILIZAREA? LA ACEASTA INTREBARE CINE POATE DA RASPUNSUL?TU CUNOSTI ADEVARUL DAR NU VREI SAL SPUI, ASA I-AI AMAGIT SI PE PVC-isti CU MUTAREA LA ALTE SECTI SI AU LUAT-O IN BARBA.
oltchim

#4621 arpechim

2013-07-02 16:19

Dragi colegi de la ARPECHIM PITESTI, de ce nu mai dati niciun semn de viata?Noi suntem indignati de minciunile spuse de conducerea actuala(Talpica, Spirache etc etc)si sincacatul SVO, al vostru DUMITRU ce va mai minte ca la apel la OLTCHIM nu a mai aparut.De o saptamana noi tot mergem la Talpica sa ne cerem drepturile salariale si el ne spune ca nu este in masura. A spus ca a luat legatura cu PIPEREA si ca pe data de 05 07 2013 se va da 50% din lichidarea de pe luna mai si spre sarsitul luni vom lua restul.Aceste plati sunt primele si ulmile pana in septembrie.
un om cinstit

#4622 ptr talpica

2013-07-02 16:37

Talpica unde este cinstea si statutul tau ?De ce pe ultima suta nu vrei sa-ti dai demisia ca ne-ai adus la faliment, sau iti place atat de mult salariul tau de Director, stim ca ai un salariu de 4000 euro si acoliti tai la fel sau chiar mai mult.De cand ai ravnit la acest salariu?Te -ai gandit cand ai acceptat functi daca ai si capacitatea necesara conduceri societati. Cam ce vrei sa faci cu bani care i-ai strans de cand esti Director, sa nu te puna sfantul sa iei masini la copii, caci sunt bani blestemati si copii nu au nicio vina.Mai bine cumparati o casa cu usa in tavan moderna cum si-au cumparat tigani de la Tg Jiu.
OPINCA

#4623 CERNEV

2013-07-02 16:52

Tambalagiule ai intrat in vacanta Parlamentara?Ai uitat ca oameni sunt muritori de foame si nu au cu ce plati darile la stat?In ce vizuina te-ai ascuns , nu mai dai si tu niciun interviu pe TV.Esti cumva in vizuina de la Polonezi?Te bateai cu pumni in piept pentru sectiile viabile acum taci si nu mai zici nimic, ne calcam pe picioare in sectiile tale si nu avem ce lucra, materie prima nu, vanzari pauza ,si ne-ati mai adus si pe alti pe cap ca nu erm noi destui, asa conducere asa productie, asa vanzari.PCC ISI VINDE MARFA LA CLIENTI NOSTRI SI CONDUCEREA CU SALARIILE FRUMOASE NU STIU SA FACA MARKETING.
fane CHIMISTUL

#4624 Re: arpechim

2013-07-02 18:30

#4621: oltchim - arpechim

La noi la pitesti. nu mai misca nimic fara stirea lui Dumitru, de cand are marioneta personala. in fruntea diviziei  petrochimice. si ce sa caute Dumitru la voi la Valcea. daca tot bate drumul paharnicul Parvu ,si de fiecare data se opreste la Dumitru sa-i comunice noutatile..

-Deci la pitesti lucrurile sunt clare deocamdata . nimeni nu iese din cuvantul sindicatului. altfel e amenintat ca va fi pus pe lista.

 

SALVATI OLTCHIM

#4625 APEL LA UNITATE!

2013-07-02 18:34

Conform discutiilor avute astazi cu reprezentantii administratorilor judiciari ai Oltchim si cu Domnul Talpasanu - Director General Adjunct Oltchim a rezultat ca nu au bani de salarii. Au promis ca vor incerca sa plateasca vineri 50% din lichidarea lunii mai iar ceilalti 50% la sfarsitul lunii iulie. Restul salariilor restante (dec. ian. aprilie) au estimat ca vor fi achitate in luna septembrie.

Avand in vedere ca la ora actuala Oltchimul abia mai palpaie - indreptandu-se cu pasi repezi spre faliment si ca reprezentantii administratorilor judiciari ai Oltchim nu au putut prezenta la modul concret niciun program de productie, niciun grafic de plati a restantelor salariale si a drepturilor salariale curente si nici planul de finantare a productiei Oltchim (mult discutata infuzie de capital) am convenit si am anuntat conducerea Oltchim si reprezentantii administratorilor judiciari ca JOI 04.07.2013, ORA 9, NE VOM REINTOARCE LA OLTCHIM, IN NUMAR CAT MAI MARE, PENTRU A CERE URGENTAREA PLANULUI DE REDRESARE A OLTCHIM, A INFUZIEI DE CAPITAL SI PLATA DREPTURILOR SALARIALE LA ZI.

Va rugam sa va alaturati acestui demers si sa participati alaturi de noi cu totii (salariati disponibilizati de la Ramnicu Valcea si de la Pitesti si sarariati activi de la Ramnicu Valcea si de la Pitesti) pentru a sensibiliza factorii decidenti din Ramnicu Valcea, Pitesti si din Bucuresti in vederea rezolvarii problemei Oltchim.