Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

as vrea sa stiti

/ #2150 pentru a intelege ceva

2013-03-20 20:16

Un sindicat este o organizație a lucrătorilor a cărui scop este protejarea drepturilor acestora
Va intrebati probabil cum se poate realiza acest lucru - PRIN NEGOCIEREA UNUI CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA IN FAVOAREA SALARIATILOR-
Negocierea este problema si acest lucru depinde de liderul de sindicat de capaciatea acestuia de a putea negocia.
Rolul lui este sa apere drepturile salariatului- nu sa incerce sa conduca societatea comerciala, nu sa dea mita catre salariati pentru ai mentine in sindicatul lui si sa fie in primul rand cainele de paza a contractului individual de munca.
Ce a facut Cernev atunci cand s-a incalcat CCM la Oltchim - nimic pentru nu l-a citit, nu il cunoaste, nu vrea sa-l cunoasca pentru ca nu este semnat de el, nu este negociat de el.
Intrebat de ce a dat in judecata SLO, pe motiv ca nu mai este reprezentativ,atentie trebuie obtinuta o hotarare judecatoreasca in acest sens, a raspuns ca NU SUPORTA SA MAI VADA PESTE TOT IN EL SINDICATUL LIBER OLTCHIM.
Intrebati acelasi lucru Burdoaza si Ghica ei au raspuns ca VREM SA LE PUNA MANA PE ACTIVELE SIDICATULUI LIBER OLTCHIM..... si daca n-ar mai fi reprezentativ la nivel de societate, lucru greu de realizat dupa intilnirea cu Zaremba si-au data arama pe fata de partea cui se situeaza --- nu de partea salariatului--- pot pune mana pe ele doar daca i le doneaza SLO.