Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

teacher

/ #1426 niste amatori ordinari

2013-02-26 18:51

Bai fratilor,
Cum a iesit Roibu pe la televiziuni cu propuneri de salvare,cum au fugit meseriasii nostri la Varu'Jan sa-l asmuta. Varu' Jan de la economie a sarit imediat la atac dar a ratat lamentabil.
De la inaltimea scaunelor lor, Piperea si Varu'Jan ar trebui sa cunoasca faptul ca salariul mediu nu este egal cu fondul de salarii impartit la numarul de angajati. Asta pentru ca fondul de salarii cuprinde si taxele pe care le plateste societatea pentru fiecare salariat(adica vreo 40% din salariile efective).
Deci ar trebui sa revina Dl. Piperea si sa informeze ministrul ca salariul mediu net la Oltchim nu sare de 2000 lei/luna. Iara Varu Jan sa anunte public faptul ca fost in eroare.
Suntem subiectii unei dezinformarii continue dirijata de la cel mai inalt nivel.
Cei de la Palatul Victoria si Palatul Parlamentului au indicat doar cu degetul spre PCC(dupa ce l-au plimbat cu masina pe Zaremba) iar cei de la Valcea au inteles si pun in practica. Data trecuta i-a incurcat Diaconescu, acum se baga Roibu.....insa este mult prea tarziu. Cei de la PCC ne-au luat si combinatul si piata si, ce este cel mai grav, ne-au luat unora bunul simt si altora demnitatea.
Ati fost opriti sa protestati pentru ca-i deranjati la alegeri, acum sunteti opriti pentru ca speriati investitorii. Curand va vor opri sa protestati pentru a nu speria ciorile si soarecii care s-au aciuat prin sectiile oprite.