Suplimentarea sectiilor de votare pentru 16.11.2014
Parca s-au tampit cu totii,este mai mult decat evidenta intentia de a nu-i lasa sa voteze pe care nu au putut fi mituiti sau speriati.CE AU FACUT CONTOPISTII DE NU AU ACTUALIZAT LISTELE ELECTORALE SI DE CE SE TOT RAPORTEAZA LA ANUL 2009 CAND RECUNOSC CA NUMARUL ROMANILOR CARE AU PARASIT TARA A CRESCUT FOARTE MULT NUMAI NUMARANDU-I PE CEI OFICIAL CUPRINSI IN STATISTICILE TARILOR STRAINE?
nustiucum. 85
Hai la vat romani.Avem pe cine alegeCuza a unit principatele romane.A fost detronat,iar scandalul pentru tron a stabilit pana la urma aducerea la carma tarii,a unui strain.Carol I a fost adus din germania.A scos principatele roamne de sub povara otomana,a facut Romania regat si a decedat inaintea intrarii Romaniaie in razboiul de reintregire.Ferdinand I,nepotul acestuia,a primit tronul si sub domnia sa s-a intrat in razboi,alaturi de aliati,si a reusit sa adune pe o mare parte din dacii robi si lioberi,sub statul Romania Mare.Carol al II,cel de al patrulea rege,a pierdut o parte din teritoriu imfaptuit de tatal sau.Cavaler,a abdicat in favoarea fiului sau Mihai,care mai fusese rege dupa moartea bunicului sau,un stat ciopartit,si protectia lui Ion Antonescu.Am ramas perplex cand am auzit pe cel ce vrea sa devina presedinte al romanilor,ca primul rege al romanilor,a fost Ferdinand.
| This discussion has been closed. |
Le-am povestit copiilor mei prin ceam trecut in 1989 NU LEA VENIT SÄ CREADÄ , desigur asa ceva nu ne mai dorim cu toti deloc.
Mi-aj dori foarte mult ca alegerile din 16 Noiembrie 2014 care va fii ceea mai mare zi din istoria noasträ sä fie supravegheatä deo comisie din UE , pt a NU dea merge dinou pe acel drum . Trebuie fäcut o petitie online cätre comisia UE ca alegerile sä fie SUPRAVEGHEATE pt o decurgere corectä , färä voturi suplimentare , minciuni , smd.
16.Noiembrie 2014 ieste in mäinile noastre pe cine alegem pt tara noasträ pt un trai mai bun pt copii nostrii.
De cind am tot ales la alegerile prezidentiale NU am väzut niciodatä atitea populatie unitä la voturi in tarä si in Diaspora , aceastä zi trebuie adäugatä in istoria noasträ . D-zeu sä ne ajute .