SĂ SALVĂM CENTENARUL MARII UNIRI LA ARAD!
Ţara asta a noastră merge de râpă
Ţara asta a noastră merge de râpă ! Se doreşte destrămarea ei !
Incompetenţi, slugi, oportunişti şi trădători de ţară sunt la unele butoane ale puterii şi subminează tot ce e românesc şi profitabil.
Hoţii se prezintă oameani de afaceri, prostituatele politice fac pe virginele iar justiţia este selectivă ! O mare nenorocire pentru România !
M-au convins argumentele aduse de autor. Optez pentru amplasarea monumentului in Piata Drapelului.
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Daca monumentul reprezenta o Broasca sau macar un peste locul era perfect
nu se poată oficia festivitatea de comemorare.Dacă la 1 decem-
brie e frig şi înghiaţă lacul,neavând toţi loc pe acele pasarele,
oamenii, (mai ales copiii), vor intra pe ghiaţă,care probabil nu va rezista la greutatea respectivă.
Am vazut pe Facebook
Am vazut pe Facebook pagina si video-ul si am aflat de aceasta petitie si o semnez cu mare dezamagire ca primarul Falca se gandeste sa isi bata joc in acest fel de ceea ce inseamna pentru noi acest eveniment care ne-a marcat evolutia noastra ca societate si ca tara. RUSINE FALCA!!! RUSINE SA ITI FIE!!!!!
Pentru ca amplasarea monumentului Marii Uniri in piata din fata Catedralei noi este mai potrivita, din toate punctele de vedere: arhitectural (se incadreaza perfect in acel sens giratoriu al pietei), urbanistic (capat al axei centrale a orasului), ideatic(amplasarea in fata noii Catedrale subliniaza legatura dintotdeauna a bisericii ortodoxe cu aspiratiile unioniste si traditionale ale poporului roman).
| This discussion has been closed. |
Monument
O alternativă ar fi plasarea temporară la Podgoria, dar mutarea lui ulterior, după preluarea cetății în circuit civil, la Cetate.