Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
SALVATI OLTCHIM DE LA FALIMENT! Liderul naţional al Cartel Alfa are informaţii că se fac manevre pentru tăierea combinatului!
Poate voi o să reuşiţi să vă salvați combinatul.La Iasi,combinatul de fibre şi fire sintetice a fost făcut bucăti în mandatul infractorului Năstase Adrian.Se pare ca discipolul său,plagiatorul Ponta Victor,îi urmează reţeta de a face bucăți un combinat.Sincer,cred că protestele de stradă,mişcările sindicale sunt cele mai bune soluţii în a atrage atenţia asupra problemelor combinatului.De asemeni,cred că liderii sindicali de la noi cam dorm în papuci,nu se compară cu cei din alte state ale lumii.Şi mai cred că e timpul ca lumea sa manifeste in strada,e timpul ca acest guvern care nu guvernează,ci face circ la tv,să dispară.Altfel o să aveti parte numai de mall—uri,dar n—o să aveţi unde munci ca să vă cumpăraţi de mâncare.De e nevoie,mergeți în capitală şi treziți—i pe papagalii ce conduc ţara asta.
Re: Multumesc Florin si sa dea Domnul sa fie salvat Oltchimul!
SALVATI OLTCHIM DE LA FALIMENT! Liderul naţional al Cartel Alfa are informaţii că se fac manevre pen / #3
2013-08-08 10:20
Poate voi o să reuşiţi să vă salvați combinatul.La Iasi,combinatul de fibre şi fire sintetice a fost făcut bucăti în mandatul infractorului Năstase Adrian.Se pare ca discipolul său,plagiatorul Ponta Victor,îi urmează reţeta de a face bucăți un combinat.Sincer,cred că protestele de stradă,mişcările sindicale sunt cele mai bune soluţii în a atrage atenţia asupra problemelor combinatului.De asemeni,cred că liderii sindicali de la noi cam dorm în papuci,nu se compară cu cei din alte state ale lumii.Şi mai cred că e timpul ca lumea sa manifeste in strada,e timpul ca acest guvern care nu guvernează,ci face circ la tv,să dispară.Altfel o să aveti parte numai de mall—uri,dar n—o să aveţi unde munci ca să vă cumpăraţi de mâncare.De e nevoie,mergeți în capitală şi treziți—i pe papagalii ce conduc ţara asta.
Sariti la gatul lor! Vrem liniste in tara,nu mai vrem scandaluri care sa-i dea apa la moara marinarului chior!
industria pentru care Jimmy Carter a propus in 1969 sa inceapa cotatia la bursa cu 170 miliarde.
(Azi ar fi fost 1.700. miliarde)
Valentin Brandus
solutie pe termen mediu: inchirierea capacitatilor instalata
cele 600 mil Euro datorii. Sa si le ia guvernul. Sunt datoriile politrucilor. Datii in judecata
si cereti sechestru pe averile lor. Eliberati de arieratele produse de guverne, incercati contract de inchiriere pentru capacitatile instalate si salariatii Oltchim cu KazMunaiGas/Kazah.,
oferind ca plata toata productia contra conversie cu materii prime si costuri de productie.
Proprietarul rafinariei Petromidia are si instalatie de piroliz si poate livra propilena spre
Pitesti si apoi spre Rm Valcea..... Solutii sunt MULTE.
Valentin Brandus tel 0744-486332, [email protected]
Solutii...
este proprietatea statului Sarb si mai poate fi salvata/refacuta pe alocuri...
As putea acorda consultanta gratuita celor care vor sa lupte.
Valentin Brandus
de vedere privind solutiile propuse de mine.
Voi reveni curind cu propunere concreta, care se
poate pune in practica numai cu ajutorul Sindicatelor. Cu stima,
Valentin Brandus ([email protected])