Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
matrimoniale
Doresc cunostiinta pentru viitoare casatorie cu un SUDOR ,vorbitor de limba romana,bun executant de garduri,colaborator cu securitatea,putin narcisist cu valente de conducator auto,indragostit de aparitiile la televizor.
Nu am pretentii sa aibe:memorie,adidasi,perciuni,buze senzuale,toate degetele de la picioare,p---.
Suna-ma la telefon 0753986662 sau la mama 0758710722
sudorului Ghioca
CUM POTI DEBITA ASA MINUNATII LA VTV???
domnului Ghioca Emil si sustinatorilor acestuia
- Conducerea este pe mana cu sindicatul Victoria, sau invers.
- Conducerea este numita politic (deci ei stiu foarte bine cine, cui si cand a promis Oltchimul)
Nu i-am vazut pe niciunul reactionand la promisiunile neonorate facute de guvernarea USL inca dinainte de alegeri si pana la zi.
De ce oare?
Pai ei stiu clar care e tinta si sunt in grafic!
Salariatii au fost dezbinati si nu mai reactioneaza!
membrilor de sindicat Victoria
Proba practica se desfasoara in poligonul Oltchim pe gardul exterior,gard facut impenetrabil prin aceasta inovatoare tehnologie.
sfat pentru salariati
BELITI BINE OCHII ASTAZI CA SA NU BELITI MAINE P---A!
Dintr-un firesc respect pentru doamnele active de pe petitie am ales sa scriu obiectivul de belit cu puncte-puncte. Normal era sa scriu cu litere si cu 2-3 de L ca sa fie mai lunga.
GHIOCA ptr.ce ai facut aseara ai permisul de "sudor"(al dracului tie rusine sa spui ca esti sofer ,spune-ti atunci conducator auto, tie rusine s-a spui cum il cari pe CERNEV sau il cari cu caruta ca la monitorizare al dracului nu tie rusine sa mergi cu masina )suspendat 3(trei) luni am scris si in litere ca stiu ce coarda esti ca sa nu modifici(sti tu).Ba peste o saptamana? cand mai intri in direct la TV sper ca nu mai apari cu alta calificare (poate DOCTOREEE vezi unde pui accentul)Dar la cata carte sti nici conducerea actuala nu ma mai mira nimic.Acum va spun NOAPTE BUNA pe maine
hai sa ne dam cu parerea
Bai, nu mai iesiti din casa daca habar n-aveti ce e cu voi.
este singurul sudor care a sudat aripa de avion in timpul mersului la o altitudine de 50.0000 M
HA,HA,HA
Mare pacat ca nu a fost recrytat de cei de la nasa pentru ca la Otchim nu prea are ce suda .
va rog sa ma credeti
?
Chiar nu-i sti? sau te prefaci.
!
Cine i-a pus sa faca asta stie bine ce face.
Pana si porcaria asta de petitie are un scop ascuns.
despre olteni
VA MERITATI SOARTA PROSTILOR!
subscriu la olteni prosti
"Presiunea totală pe Oltchim este de 1 miliard de euro. Pe lângă datoriile de 800 milioane euro este nevoie de cheltuieli de mediu şi de retehnologizare de 200 milioane euro",
“Alt motiv pentru insolvenţa combinatului este că unele firme sunt şi furnizori şi clienţi ai companiei. Ministrul a dat ca exemplu patru firme, care au fost şi clienţi şi furnizoti ai Oltchim, în care fostul director general al Oltchim Constantin Roibu şi membri ai familiei acestuia sunt administratori sau acţionari.”
somn usor
dupa 22 de ani romanul inca ii mai voteaza pe cai care l-au transformat in sclav .
dormiti linistiti spun si eu
Ai grija domnule Roibu, ca Romeo Popescu nu are mana buna, el il sustinea si pe Mircia Gutau….
Pro Expres 16 februarie, 2010:
“spune-mi cu cine umbli, ca să ştiu cine eşti!” Aşa şi în cazul Gutău: cine îi ia apărarea înseamnă că este tot un infractor ca el!”
pentru olteni
- M-a facut muica oltean, maaaaaaiiiiiii...
La care, ardeleanul de langa ii spune:
- No, iart-o si tu amu!...
| This discussion has been closed. |
cernevisti, eutanasiati-va
NENEA CERNEV, TE SFATUIESC SA-TI IEI LIMBINCURISTII SI PE CEI PE CARE TU INSUTI II PUPI IN C.. SI EUTANASIATI-VA, PENTRU CA RISCATI SA DECLANSATI O EPIDEMIE DE PROSTIE. VOM LANSA O CAMPANIE DE STRANGERE A CERNEVISTILOR DE PE PLATFORMA CHIMICA; LASATI CAINII VAGABONZI CA NU SUNT O PROBLEMA ACUM. PASTRATI DISTANTA, DACA NU VRETI SA VA MOLIPSITI DE CRETINISM.