Sa fie Crucea ORTODOXA pe steagul Romaniei

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Sa fie Crucea ORTODOXA pe steagul Romaniei

susica

2013-06-21 05:38

,,DACA VREM SA BIRUIM,NUMA ASEMENEA IMPARATULUI CONSTANTIN CEL MARE ,VOM BIRUI ,,

Trezindu-ne simţirea
Din suflet creştinesc,
Să punem semnul Crucii
Pe steagul românesc!
Sa fie Crucea ORTODOXA pe steagul Romaniei
www.petitieonline.com
*** "In hoc signo vinces" (prin acest semn vei birui).***In ajunul luptei ;Constantin Cel Mare a vazut pe cer ziua, in amiaza mare, o cruce luminoasa deasupra soarelui cu inscriptia: "In hoc signo vinces" (prin acest semn vei birui)
susica

#2 Sa punem semnul crucii pe drapelul romaniei

2013-06-21 05:39

Doamne lasa-ne sa fim crestini...

Musafir

2013-06-21 11:03

CRUCI TALE SFINTE NA INCHINAM ,HRISTOASE SI SFANTA INVIEREA TA O LAUDAM SI O MARIM.
putincredincioasa

#4 SF.CRUCE ESTE ,ARMA DE BIRUINTA IMPOTRIVA DEAVOLULUI

2013-06-21 12:02

CRUCI TALE SFINTE NE INCHINAM ,HRISTOASE SI SFANTA INVIEREA TA O LAUDAM SI O MARIM. Crucea rămâne semnul de legătură între noi şi Mântuitorul.

CAND NE ESTE GREU SA NE ADUCEM AMINTE CE GREU IA FOST LUI IISUS

#5 Despre Sf Cruce

2013-06-21 12:10

Sfântul Apostol Pavel spune: „Iar mie nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos,,De semnul Sfintei Cruci este legat un important moment din istoria crestinismului, care a condus la convertirea Imparatului Constantin cel Mare, si ulterior a intregului imperiu.
susica susana

#6 Crucea – arma impotriva diavolului

2013-06-21 12:36

Semnul Crucii este sfant si sfintitor. Prin Cruce si semnul sfintei Cruci se sfintesc: apa, undelemnul si Cinstitele Daruri. Crestinul se insemneaza cu el din primele veacuri si il pecetluieste cu o scurta rugaciune. Insusi semnul Sfintei Cruci pe care ni-l facem sau prin care binecuvantam lucrurile reprezinta o rugaciune marturisita prin gesturi.

Sfanta Cruce este semnul de biruinta al lui Hristos Dumnezeu, Care l-a dat crestinilor ca pe o puternica arma prin care ei vor birui pe nevazutii vrajmasi. Iata ce zice psalmistul: "Dat-ai celor ce se tem de Tine, Doamne, semn ca sa fuga din fata arcului " (Psalm 59, 4). Prin semnul Sfintei Cruci crestinii il chema pe Dumnezeu in ajutor la vreme de ispita stiind ca "arma asupra diavolului, Crucea Sa, o dat noua”.

Un aspect foarte important legat de lucrarea semnului Sfintei Cruci este partasia prin el la lumina fetei lui Dumnezeu, dupa cum scrie psalmistul David: "Insemnatu-s-a peste noi lumina fetei Tale, Doamne (Psalm 4, 6).”
Daniela

2013-06-21 13:10

Parintele Arsenie Boca , parintele Ilie Cleopa si parintele Iustin Pirvu trecut de curind la Domnul ne vor fi sfatuitori in a birui . Sfinta Cruce ne apara de dusmanii vazuti si nevazuti .Suntem un popor crestin si crestini vom muri .

Musafir

2013-06-23 12:31

Cred ca trebuie ca poporul roman sa isi prezinte identitatea sa crestina
EU PACATOASA

2013-06-23 12:35

DOAMNE BINECUVINTEAZA PE TOTI CRESTINII SI NECRESTINII ... Sfinta Cruce ne apara de dusmanii vazuti si nevazuti...

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-06-24 10:02

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-06-24 12:17

Musafir

2013-06-28 05:48

Crucea ne apara de rau.
Dragi Romani trebuie sa fim uniti si cu ajutorul lui Dumnezeu vom birui!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-07-02 18:56

Musafir

2013-07-18 15:07

Cel care a sters comentariile, sigur va ajunge in iad :))
Adrian Spătaru.

2013-07-18 16:32

Vai de voi. Credeți că veți birui cu o cruce pe steag. Cred că mai degrabă ați birui cu un dicționar, că din câte văd mulți nu știu a vorbi limba țării pe al cărei drapel vor să pună o cruce. Ideal ar fi să acceptați și opiniile celorlalți, iar dacă alegeți să ștergeți comentarii, măcar lăsați un motiv pertinent.
Pace vouă, cititorilor.

Musafir

2013-07-18 16:32

Ce sa le ceri unor crestini limitati si indoctrinati.. Se pare ca simpatizantii acestei religii sunt doar cei "fara de carte", ca si in cazul divutelor autohtone :-j

Musafir

2015-09-29 18:41

Pentru ca din toata inima imi doresc ca steagul Romaiei sa aiba semnul Sfintei Cruci si cred ca mult ar ajuta pe tot romanul de orinude ar fi el sa tina, iar in anumite cazuri sa se intoarca la Sfanta Credinta Ortodoxa. Nu ne lasa Doamne, Dumnezeul nostru, nu Te departa de la noi. Ia aminte spre ajutorul nostru, Doamne al mintuiri noastre. Amin