Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate
straina.
Am semnat aceasta petitie pentru ca sunt perfect de acord cu continutul acesteia, dar in schimb nu sunt deacord cu nerespectarea drepturilor omului, cu extremismul si rasismul de care se pare ca dau dovada cetateni ai Regatului Unit al Marii Britanii.
Daca in secolul 21 se pot intampla astfel de lucruri si se pare ca sunt tolerate si incurajate de britanici, atunci.....
RUSINE, RUSINE, RUSINE !
Iata inca o dovada ca probabil suntem considerati de catre acestia la periferie.
Multumesc. Olimpiu Banciu
UN PATRIOT ROMAN
Daca romanii au fost mai incercati de viata si mai chinuiti decat marile puteri europene asta nu da dreptul nimanui sa ne batjocoreasca si sa ne considere o tara de mana a treia.
Singura vina a romanilor a fost ca am fost situati geografic prea aproape de "prietenii de la rasarit", de Mama Rusie.
Mare pacat, pentru ca romanii nu sunt cu nimic mai prejos decat cetatenii altor popoare europene.
Pt ca i respect si i apreciez pe conationalii mei care merita tot respectul si aprecierea pt ceea ce fac inclusiv pt poporul britanic,onesti,muncitori,sufletisti cu o istorie in spate de 2000 de ani si o identitate de nezdruncinat-ROMANA!
Anglia are onoarea să fi pus bazele primatului legii și a drepturilor omului - valorizând în plan social real preceptul creștin că individul uman este unic și are dreptul natural la realizare liberă. E imposibil ca UK să renunțe la aceste repere ale progresului uman, fără a permite discriminări xenofobe, rasiale, etnice etc.
Pentru copii mei care au studiat si lucrează in Japonia.. Împotriva Xenofobiei UK
DE-ACEEA AM SEMNAT PETITIA,SI NU NUMAI !
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.