Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate
Sunt împotriva prigoanei la care sunt supuși romanii în Europa. Mai întâi ne-au.făcut tigani,italienii,după aceea francezii,acum englezii. De ce? Pentru ca am stat mereu cu capul plecat. Cred ca a venit timpul ca din poziția ghiocelului sa luam poziția bradului. Fiecare tara are uscaturile ei indiferent cat de civilizata este țara respectiva. CAPUL SUS ROMANI!
Ne dorim sa respectam si sa fim respectati!
am semnat aceasta petitie din RESPECT pentru toti romanii care muncesc cinstit in Regatul Unit .
DAN
Daca toti romanii care au adus plus valoare, plus cash acestor aroganti care se numesc britanici ,vor avea sange in vana si vor veni acasa, acesti egoisti vor fi in mare necaz....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Demnitate nationala,respect,democratie!
Nu am de gând sa merg in UK decât poate ca Turist.
Imi repugna însă aroganta si prostia unui popor care se considera mai presus de alte popoare. Sa nu uitam ca Celții , unul din popoarele care formează acum marele regat au migrat de pe actualul areal românesc AKA DACIA . In plus, studiile de antropogeneza efectuate chiar de Britanici , evidențiază gene comune cu ale strămoșilor noștri direcți . Ce sa întâmplat in acel tramvai mai arata ca si sistemul de învățământ din UK are mari sincope iar intamplarea denota conceperea acelor copii sub influența alcoolului. Abrutizarea clasei de mijloc din Marea Britanie nu face cinste unui autopretins mare popor.
| This discussion has been closed. |