Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate
Nici acum nu inteleg ce l/ a determinat pe premierul Marii Britanii initierea si organizarea acestui referendum. In Marea Britanie nu se fac studii de impact ? Unde sunt mintile luminate ale tarilor cu democratii consolidate .?
Din solidaritate cu romanii care muncesc in Marea Britanie ,si care si/au facut un rost in viata in UK.
Băi Miaie, aici number one, Cool-Mogulu'! Deci fi atent băi Miaie, voiam decat sa-ti spun ca ai dreptate cu petitia asta dar te rog sa faci si o petitie pentru mine ca sa nu ne mai dea astia de la Rahova toata ziua varza cu carnati oltenesti.
Nu-i problema cu mancarea dar gandeste-te cat sufera colegii mei de la varza asta!
Am semnat aceasta petitie pentru ca sunt roman si pentru ca imi doresc ca romanii de pe tot globul sa fie uniti, asa cum vedem la alte natii. Este pacat ca un popor dotat nativ cu inteligenta sa fie dezbinat de interese straine de modul lui de a trai.
In curand voi fi pensionar si doresc un trai mai bun pentru copiii nostri fara sa fie " generatii de sacrificiu" ca noi.
Eugen Dulea
Am semnat pentru ca sunt roman si trebuie sa fim(sau sa invatam sa fim)solidari.Doamne-ajuta!
| This discussion has been closed. |