Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate
Marea Britanie, se considera un stat democratic din toate punctele de vedere si nu cred ca intr-un stat democratic considerat model, as putea spune, ar putea sa se intample lucruri care sa contrazica aceste caracteristici. Ma refer in acest context la, dreptul la munca si eliminarea tuturor posibilitatilor de discreditare a romanilor care lucreaza pe teritoriul acestiu stat. Cerem respectarea tratatelor de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, din care facea parte si Marea Britanie in acel moment, cel putin pana la modificarea lor, dupa Brexit. Cerem ca persoanele, de nationalitate romana care incalca legile, sa fie pedepsite separat pentru faptele lor si nu in grup. Speram ca Marea Britanie sa nu-si dezminta titlul de, tara democratica, unde sant respectate toate drepturile omului, inclusiv a migrantilor romani.
Bravo, Mihai Gadea!
Fiecare tara are cetateni care nu-i fac cinste, dar asta nu inseamna ca toti sunt catalogati ca atare.
Si eu as putea spune despre Britanici,ca sunt un popor de homosexuali si golani!
Aceasta petitie este un demers normal,o atitudine civilizata de protest impotriva unui tratamaent nedemn de o Europa de secol 21, impotriva unui popor cu nimic mai prejos decat celelalte. Nu e cazul sa mai comentez motivele pentru care si eu am semnat aceasta petitie.
Dureros este insa faptul ca la cateva zile dupa lansarea petitiei, doar putin peste 18000 de romani au ales sa o semneze. In Marea Britanie traiesc probabil peste 200 de mii de romani, in afara tarii se pare ca sunt 3 milioane, toti avand in tara rude si prieteni... Si totusi, iata dovada ca nu ne intereseaza,traim cu totii pe sistemul '' Las' ca merge'' sau ''Las'pe altul ,nu e treaba mea''. Si atunci,de ce ne miram ca suntem tratati asa,e normal sa fim folositi ca un instrument,atat timp cat nu avem o reactie. Nu e suficient sa fim harnici si cinstiti ca si popor,oriunde ne ducem in lume. Atat timp cat nu(mai) avem coloana vertebrala,nu ne respectam intre noi,ne distrugem propria tara si nu mai dam doi bani pe valorile noastre,ce ne-am putea astepta de la straini?
Putin peste 18000 de romani au catadicsit sa ia o pozitie fata de acest abuz...Nu ne mai intereseaza,suntem ca un bolnav de cancer in stadiu final,care deja nu mai e prezent in propria viata,desi traieste.
saraciilor
Romanii nu-i cer nimic premierului britanic , sun cativa milogi ce s-au nascut cu mana intinsa -aia cersesc !
| This discussion has been closed. |