Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate
PACE, CREDINTA SI SPERANTA!!! NIHIL SINE DEO!
Britanii.
decat cei cativa contravenienti pe care ii prezinta masmedia britanica.
După un sfert de veac ar fi trebuit să vină toți acasă,dar nu au loc de corupții și mafioții tolerați de autoritățile statului român.
2. Sper ca nicio instituție nu va purta numele președintelui Ceaușescu sau Băs(in)escu în țara asta tristă ,plină de umor...
Stiu conducatorii UK un singur popor care nu are "uscaturi". Englezii or fi toti niste "flori de nufar" . Adevarul ca noi am impuscat de curand un politician si nu ei si termenul hooligan este pur romanesc . Daca sunt cetateni romani care incalca legea in UK , indiferent de etnie , sa aplice legea , ca banuiesc ca stiu cum si nu trebuie sa-i ajutam noi . Daca nu o incalca sa taca din gura pentru ca pe vremea lui Ceausescu strigau care mai de care vesticii , ca la noi nu se respecta drepturile omului .
Uite acum au ocazia sa demonstreze cum se respecta drepturile omului fie el omul si cetatean roman de etnie rroma . Daca ar fi fost cat de cat cu bun simt ar fi amintit si de medicii , asistentele , profesorii , tehnicienii , studentii , artistii etc. romani care sunt in UK si care le ridica natiunea .
Ce ar fi , cind vine printul Charles in Romania la Viscri , sa nu il primim in tara pentru ca este englez ??? ( De altfel eu il stimez si este un bun ambasador al Romaniei )
Asta au vrut asta au si ma bucur din inima !!!
Am semnat aceasta petitie pentru ca principala lor cauza pentru BREXIT e imigratia din EUROPA si nu din AFRICA si ASIA asa cum de fapt se resimte aici in ANGLIA,mai mult de atit simti ca esti intr-un stat musulman si nu crestin,ceea ce ma duce cu gindul ca de fapt asta e adevarata cauza de au iesit majoritari echipa 'LEAVE'
Cei care au plecat in Marea Britanie pentru motive de viață: nu au locuri de muncă, vor o scoală civilizată pentru copii etc. Ei muncesc cinstit , civilizat , plătesc taxele aferente, având o atitudine cuvincioasă, superioară, la nivelul britanicilor. Trebuie să-i apere cineva. Nu le e ușor să trăiască departe de casă, familie, soț/spție pentru a putea realiza ceva. Sunt oameni civilizați care s-au adaptat și nu fac decât să înnobileze locul. Am rudee și prieteni în această situație.
Felicitari pentru inițiativă!
| This discussion has been closed. |