Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate
Draga Antena 3,
Mă numesc Iulia si am 12 ani. Părinții mei lucrează în Anglia . Sunt îngrijorată pentru ei și tot ceea ce se întâmplă acum .Imi doresc ca aceasta petiție să schimbe soarta românilor cinstiți din Anglia ,dacă Instituțiile Statului Român nu reușesc. Mulțumesc!
NU SUNTEM APRECIAȚI LA ADEVĂRATA VALOARE.
MĂ UIMEȘTE NEPĂSAREA AUTORITĂȚILOR .
E greu sä träiesti printre sträini si rämii mereu un nepoftit si un intrus.
Pentru binele lor si pentru binele nostru al tuturor!
Lectie de civilizatie
ROMANIA are cetateni inteligenti, omenosi, frumosi si foarte EUROPENI din mosi-stramosi! Daca natiunea engleza se considera curata, fara indivizi care sa le strice "imaginea" de tara civilizata, sa analizeze proverbul "Padure fara uscaturi nu exista"! Apoi sa ne comunice si noua, celor din MAREA FAMILIE EUROPEANA , ce au inteles din proverb!! De ce nu se gandeste Mr.FARAGE ca printre cetatenii romani care se afla in U.K. sunt destui care au radacini ENGLEZE (strabunici care au plecat din "n" motive din U.K., preferand sa traiasca si sa se stabileasca in ROMANIA, unde iata, s-a format o alta mare familie, o noua generatie complexa si care astazi se reintoarce pe pamanturile strabunilor!! DE CE JIGNESTE FARA O GANDIRE PROFUNDA ? Aceeasi problema se poate sa fie si in partea poloneza, ceha, franceza, congoleza, indiana..etc.. SA INVATAM SA FIM UNITI, ORIUNDE AM FI, PENTRU CA NIMENI SA NU MAI UMILEASCA CETATENII ROMANI!! Aceste gesturi de xenofobie si rasism, nu trebuie lasate sa se desfasoare, sa se dezvolte! DACA EI SPUN CA NOI NU SUNTEM CIVILIZATI, ATUNCI CE SA INTELEGEM DIN COMPORTAMENTUL LOR, CA EI SUNT CIVILIZATI??? Cei care au fost in Romania, nu au avut niciodata asa respingere din partea romanilor!! IN ROMANIA SE TRAIESTE IN PACE SI LINISTE, CONVIETUIREA TUTUROR NATIILOR ESTE CIVILIZATA!! SA INVETE LECTIA DE CONVIETUIRE DE LA ROMANI!!
ca noi aici putem trai in demnitate,armonie si respect fara a batjocori alte nationalitati indiferent de religie ,etnie si discriminari . Crede-ti ca daca statul ar asigura un trai minim decent ar mai parasi atati romani Romania ?
Nu semnez!
Sunt împotriva discriminărilor de orice fel. Dar și împotriva celor care „și-au luat țara înapoi” și au aruncat-o în haos lăsându-se manipulați. Să vină înapoi și să-și ia țara în primire în starea în care au adus-o, nu să chibițeze de la Londra. Cred că le va prinde bine o „lecție” (asta dacă nu cumva simțirea li se va fi diluat prin străinătăți...)
Buna ziua. Va multumesc si va felicit in numele meu personal si a fetei mele care lucreaza legal in Marea Britanie. Doamne ajutai pe ROMANI...!
| This discussion has been closed. |