Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate
Germania in 92 -95 pe motiv ca a inceput rasboiul in Iugoslavia , din Franta , Olanda pana si din orientul mijlociu Israel in 2000-2002 .
Concluzia ??? Politicieni de kkt la tzara de cacao
Si eu daca stau bine si ma gandesc , nu ma asteptam la asa reactie din partea unor cetateni Britanici pe care in acceptiunea mea dintotdeauna mi-i inchipuiam a fi o natie extrem de civilizata . As vrea sa raman la acesta parere si de aici inainte , iar cei ce manifesta reactii xenofobe sa fie redusi la tacere . In rest toata stima catre adevaratii Britanici.
Pentru respect!
Semnez aceasta petitie in semn de solidaritate. Sint
plecata de 13 ani din Romania si de 8 ani imi vad tara doar in poze sau la Antena 3 la dv. Imi imaginez cu tristete ce traiesc oamenii acolo dupa Brexit si imi pare din tot sufleul foarte rau. Sper sa se rezolve cu bine TOT! Salutari si numai BINE din Gran Canaria, Spania! Doamne ajuta-i pe toti ROMANII! Va multumesc si va iubesc mult!
Cu stima si respect,
ALINA BOT
Am semnat pentru ca sunt student in UK si incep sa ma simt obligat sa parasesc teritoriul britanic imediat dupa terminarea studiilor. Nici un stat din lume nu ofera un nivel de trai pentru care sa merite sa suport umilinta provocata de ura semenilor mei.
Re:
Trebuia sa arunci cu ceva noroi, handicapatule! Era necesar, nu? Noroc cu ei ca au scris-o! De ce nu ai gandit-o tu si cu ceilalti care "schimbati canalul asta de....."! Mai bine nu postai nimic! Din patriotism iti spun sincer ca TU NU AI NICI UN PIC! Aici nu mai conta culoare politica sau individualismul! Este o petitie scrisa de 2 romani, nu de Gadea si Ursu, dar tu sincer, nu ai cum sa intelegi asa ceva sincer, mai ales ca prezentarea ei este facuta de CEI 2 AUTORI! Asta nu ai inteles corect? Sincer, iti dau un sfat prietenesc: incearca si tu Ghana sau Angola, te-ai integra mai bine pe acolo! Ai tot atata creier cat o musca tete, daca stii ce e aia!
PS: faptul ca ti-am dat o replica nu inseamna ca tin cu Gadea sau Ursu, ci pur si simplu este un semn de respect pentru 2 romani care au initiat o campanie de sustinere a drepturilor romanilor de peste hotare! Ma doare in cot cum ii cheama! Nu ii blamez, nu conteaza cat de antipatici imi sunt sau nu! Sper ca ti-am dat o replica suficient de exhaustiva cat sa intelegi si tu! Desi, ma indoiesc ca in ultimii 2 ani ai avut rabdare sa citesti un text atat de lung si nu cred ca o sa incepi acum!
Pentru tinerii noștri
Pentru tinerii noștri, care și-au petrecut ani din viață departe de familii, sperând...
Multumesc
| This discussion has been closed. |