Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate
To help RO people to enjoy the EU membership
Impotriva xenofobiei
Am lucrat in UK pana anul trecut. Pot confirma ca miscarea de extrema dreapta nu e un basm. Desi am terminat UMF-ul si am lucrat in Urgenta timp de 6 ani, in Anglia nu mi-am gasit de lucru decat ca si ingrijitor de batrani. Am platit taxe de Urgenta mai mari decat oricare imigrant doar pentru ca eram roman si dupa cateva luni cand mi-am pus bani deoparte pt un cellular si desi aveam banii in buzunar, nici un englez de la ghiseu nu m-a servit pentru ca eram din Romania. Prin aceasta petitie poate vom transmite un mesaj clar. Pana aici si daca nu le place Englezilor a sosit timpul sa-si ingrijeasca singuri handicapatii. The British has become Shitish. NU mai toleram ABUZUL. GATA.
Orice pădure are uscaturile ei.
Nimeni nu-i perfect.
Si la ei,,, te impiedici, noaptea sau dimineata de femei, bărbați (tineri sau mai putin tineri) drogati, bauti, etc.
doresc sa-i sprijin pe romanii din uk,ceea ce se intimpla acolo este scandalos......ce usor uita britisii cum a fost ca sute de ani sa .....mulga jumatate de planeta!!!!!!!!!!! Oricum,de la votul ptr. brexit cetatenii britanici,cu exceptia scotienilor,par un amestec de prostie si schizofrenie colectiva........acum doresc repetarea votului,ce sa mai ceri de la britisi,adevarat cretini .....Coane Fanica!!!!!!!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |