Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate
Cetatenii romani, la fel ca ori ce alti cetateni ai Europei, trebuie sa fie tratati la fel, respectati si sa beneficieze de aceleasi drepturi pretutindeni pe Pamant.
Si copiii mei,nepoti,vecini,cunostinte muncesc in Anglia si doresc sa fie respectati ca oameni cu drepturi depline democratice.
Nu am fost si nu ma duc niciodata in Anglia,pentru ca nu-mi place.Am fost si ma voi duce in Spania ,Franta ,Italia ,Austria etc.Nu suport batjocura si umilinta ,mai ales de la o specie umana ,care din nastere confunda stinga cu dreapta si de aceea circula mereu pe contrasens.La fel cum au facut-o cu brexitul,si acum nu mai stiu ce vor face.Pentru Europa trebuie sa fie o usurare ca au luat-o din nou pe contrasens.Felicit ISLANDA ca i-au trimis din Europa(unde nu-si aveau locul)inapoi pe insula.Daca alunga pe toti cei ce au venit sau au fost adusi din colonii,in Anglia ramine doar Mr.Faras
Suntem oameni in primul rand,inainte de orice nationalitate s-au religie! Credca avem dreptul sa traim oriunde in lumea asta atata timp cat suntem cinstiti!!! Sper sa nu mai fim tratati de cei din Marea Britanie,s-au de altii din alte tari,ca am fii o natie de criminali,sau hoti! In mare parte suntem o Tara de oameni sinceri,corecti si muncitori pe bani mai putini!!! Sper sa fim tratati ca atare!!!
Felicitari pt initiativa.
Mi-as dori tare mult sa faceti o petitie pt incetarea masacrarii padurilor in Romania!
felicitari antena 3 pentru initiativa,datorita voua mai avem sperante
| This discussion has been closed. |
FELICITARI !
Felicitari ANTENA3.,sunteti cei mai buni.DUMNEZEU sa va ajute in toate demersurile voastre si sa aveti vita lunga.