Petitieonline.com

Pentru Canonizarea Părintelui Arsenie Boca - Sfântul Ardealului

Petiţia pentru canonizarea Părintelui Arsenie Boca – Sfântul Ardealului a depăşit 5000 de semnături. Mergem înainte!

Pericol_Paracetamol#1 Jan 28, 2015, 21:23

Paracetamolul pe care il solicitati pentrucaminul de copii este o otrava care poate aduce si moartea:

Puneti pe google "paracetamol pericol"

Musafir#2 Feb 04, 2015, 10:34
Eu, prin compania la care lucrez, colaborez cu Asociatia Pro Vita pentru Copii nascuti si nenascuti de 5 ani. Parintele Tanase este un inger intrupat si un mare luptator. Am transmis petitia dumneavoastra la multe grupuri de prieteni. Am fost la mormantul Sfantului de 3 ori.
Cand am fost a doua oara am mers in familie, cu copiii, nepotii de la fiica si nepoatele de la o verisoara. Una dintre ele avea o fiica de 14 ani, isi mai dorise un copil, dar inca nu sosise.
La doua luni de la vizita la mormant, a ramas insarcinata si acum mai are o fetita. Si cum a spus Parintele, de dincolo voi face si mai multe minuni.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.