ORA DE NUTRITIE IN SCOLILE DIN ROMANIA
La fel, cred cã ar trebui initiatã o petitie cu lista produselor ce pot fi vândute în magazinul din scoalã.
Dacă noi nu am avut o imagine amplă asupra alimentatiei, măcar copiii noștri! Bravo!
Stochițoiu George Aurelian
Salut! :)
Am semnat această inițiativă pentru că vreau să văd o schimbare majoră în sistemul educațional din România și pentru ca educația să fie mai BUNĂ pentru oameni. Acest proiect va avea succes pentru că mulți oameni își doresc ca viața lor să fie excelentă. Îți mulțumesc, Doru!
Sunt de acord cu aceasta propunere, un proiect care poate schimba vieți. Succes!
Orele de nutritie, ar fi extrem de utile si pentru unii dintre parinti, nu doar pentru copii! Din pacate in zilele noastre avem de toate pe raft, dar majoritatea total daunatoare organismului nostru! Deageaba unii de straduim sa ne invatam copii sa manance sanatos, pentru a creste sanatosi, cand marea majoritate mananca haotic, isi trimit copii la scoala cu tot felul de ''alimente'' ft procesate, dar ''bune la gust'' sau mai rau le dau bani de pachet!
Mult succes in demersul Dvs.!
Nutriția în școli
Bravo TVR.
Sănătatea României depinde de ce şi cănd mâncăm.
Semnați "pentru".
ce a-ti obtinut prin petitie?
am semnat acum,desi petitia este de anul trecut,deoarece sustin aceasta idee ,am spus-o cu voce tare pe la sedinte.,intalniri ..Cred ca este primul pas spre un viitor sanatos,pentru o generatie de oameni sanatosi.Alimentatia este baza unui om sanatos .
| This discussion has been closed. |