Opriti amanarile incorecte ale liberarii conditionate!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nu pot sa mi inchipui cum un judecator poate sa treaca aceste dosare de liberarii conditionate fara sa vada daca acel om care a facut acea cerere e intradevar un om nu un animal sa l tii in lesa cat vrei tu ca ai acest statut de judecator oare nu e si el tot om poate are familie si copii daca tu ca judecator nu i acorzi o sansa ce sa astepte omul acela de la societatea in care traim ,In tara noastra se libereaza considionat recidivisti si criminali si cei care sint la prima fapta ispasesc pedepsele in intregime de ce ca asa e legea la noi ,pentru ca nu citeste nimeni acele dosare .
Da,ar trebui oprite aceste abuzuri ale unor''judecatori'si ale procurorilor deoarece in penitenciar nu te poti reabilita,cel mult poti sa te califici in alte specializari,sa furi,sa delapidezi etc.Eu,am baiatul de 28 ani si are o pedeapsa de 3 ani,din care a facut 1 an si 2 luni,a iesit la munca,nu are rapoarte,dar,nu au tinut cont de astea instanta'Cand ll-au arestat,era elev in clasa 13, muncea la o firma de izolatii,si astepta si un copil,dar,tot l-au arestat'acum este pe jilava in conditii greu de descris.
a raspunderii magistratilor (judecatorii-procurorii)binenteles la cei
care gresesc, sa plateasca ....nu statul roman
Mult sucees.
Am semnat si eu aceasta petitie cu speranta ca intr-un final se va schimba situatia de fata, cu respingerile neintemeiate, si lipsite de orice urma de umanitate. Tatal meu (65ani, la prima abatere) este bolnav de cancer, de curand a murit mama tot de cancer, si-a ispasit fractia, a avut un comportament exemplar (comisia penitenciarului l-a propus pentru eliberare) dar nu au tinut cont de nimic si i-au respins cererea de eliberare, amanandu-l pentru inca 5 luni de zile. Art 587 alin2 (cica nu indeplineste conditiile, dar penitenciarul a spus ca da).
Oare va fi vreodata dreptate in tara asta?
am semnat petitia,in speranta ca poate mai schimbam ceva in tara noastra,dar este foarte greu ,ne miscam cu pasi mici.
Mam nascut am crescut in Romania , dar mie scarba de tot ce inseamna justitie . Votez liberarea conditionata
Poate Doamna Pruna ministra justitiei o avea inima in ea .
Da si penitenciarul Gaesti este la fel , amanari pe banda se da in conditiile in care este Regim Deschis , a intrat sotul meu dupa ce a executat 7 ani bine inteles ca nu puteau sa doarma linistiti daca nu ai dadea amanare ,ia dat o amanare de 5 luni , nu avea rapoarte , are peste 200 de cursuri , 12 evidentieri , munca si un dosar foarte ok, a facut contestatie la Judecatoria Gaesti dar nu iau interesat lau lasat tot la 5 luni. Ok au gresit sa plateasca dar asta nu inseamna sa isi bata joc de ei a la long , bataie de joc va jur .in codul penal scrie k de la regim Semi Deschis si Deschis te liberezi , dar sa dai 5 luni amanare e josnic sper sa fie atat de fericiti cei de la Pnt Gaesti si judecatorie cum am fost io timp de 7 ani de cand imi astept sotu.
| This discussion has been closed. |