NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!
Crestinii romani = curve virgine ipocrite, in marea lor majoritate. Ateii si agnosticii pe care ii stiu, sunt mai de treaba, mai umani, mai rationali si mai toleranti. Adica tot ce spune biblia ca trebuie sa fie crestinii. Daca copiii vostri prefera sa asculte o oarecare cantareata, si nu pe voi,e problema voastra, inseamna ca voi nu stiti sa ii tineti aproape si sa ii lasati sa gandeasca pentru ei, iar asta tot problema voastra e, pentru ca nici Gaga, nici eu nu v-am facut copiii, ci voi. Asa ca miscati-va curu la un psiholog pe probleme familiale, si invatati sa fiti parinti.
Cand vand ura scuipata de voi, imi e rusine ca am fost botezata in rit(ual) crestin.
Re:
Deci nu te deranjaza tiganii care fac chiolhanuri cu manele si violuri langa manastiri, da te deranjaza gaga. Mi-e scarba de impocriti naivi.
Speranta moare ultimaRe:
Adica speri ca nici tu sa nu mergi? De ce, ai dubii? Simti mrejele satanei? O sa-ti smulgi parul din cap cand ai sa te surprinzi fredonand Alejandro ?
Sunteti prosti ca noaptea, voi chiar nu stiti sa identificati gimmickuri? Mai vedeam tot felu de giboni pe vremea cand pierdeam timpu' pe forumuri de wrestling, care credeau ca Undertaker doarme in cosciug, ca Kane e criminal in serie, ca Randy Orton e nebun de legat s.a.
Reveniti-va, showbizul inseamna gimmickuri, adica fum si oglinzi.
lady gaga anticrista? LoL
Re:
Retard, concertul este pe 16 , nu pe 15. Au timp si de concert si de biserica. Voi vedeti doar rahaturile din romania...
cat costa venirea ei in Bucuressti?
Re: cat costa venirea ei in Bucuressti?
#487: - cat costa venirea ei in Bucuressti?
Ai si o sursa pentru asta?
Re:
Cum spunea cineva mai devreme "fiecare face ce vrea cu banii lui, tu esti fraier si ii dai la biserica, altii merg la un concert, altii isi cumpara bere ca sa ragaie, si tot asa".
Pe acelasi principiu se imbogatesc si analfabetii de manelisti, insa nu vezi pe nimeni facand petitii sa fi expulzati din tara.
Live and let live. Asta e motto-ul mileniului trei.
muie
vai de capul meu ...
S-a terminat cu epoca intunericului, deschideti-va ochii! Lasati pe altii sa creada si sa se exprime cum vor, biblia voastra nu e modelul tuturor si trebuie sa acceptati asta daca vreti sa traiti intr-o societate normala. Daca nu faceti bine si emigrati in tarile musulmane ca numai acolo mai sunt ultimele fortarete de fanatism religios in lumea asta ..
SPER CA O SA NE ILUMINAM LA CAP CU TOTII INTR-UN VIITOR APROPIAT!
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |
inapoia mea satano