Nu suntem o bataie de joc pentru nimeni !
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: nu stii e vorbesti , era pur constient .. da in fine
Re:
bn punctat si doctorul ar trb luat aicea si cei care i-au dat carnetul
Re:
serios a? cum sa dai atatea ani pt 5 persoane care au murit ??? trb mult mai mult sa dea ...dute in alta tara sa vezi cat se da pt asa ceva
Sunt fata unei victime...nu mi se pare corect ca justiția sa ii dea atât de putin...a omorât 5 oameni...printre ei si mama mea....fiinta pe care o iubesc enorm de mult si nu ma pot obisnui cu gândul ca el a omorato...e un nemernic care trebuie pedepsit...va rog semnat i petitia doar asa sa fim si noi ca tara uniți...nu e normal ca el sa rămână liber...
#
Puteti sa semnati petiti cate vreti ca legea in romania este de cacat.....
As vrea sal vad inkis pe viata pe acest individ dar nu o sa se intample asa ptr ca legea asa este facuta , daca furi iti iei 5 ani daca omori iti iei 3....
Se vede si se constata ca el mergea cu peste 100km/h deci 100%vinovat asta a vrut sa faca cine e destept si vede gesturile lui ca vireaza brusc ca un camicaze ......
E jalnic ce se intampla la noi in tara, unuia care fura i se da 3 sau 5 ani ,iar la un cruminal cam tot pe atat.Si sunt atatea cazuri de genul acesta.Bineinteles ca nici sa furi nu e cinstit ,dar sa lasi atatea familii distruse ,e strigator la cer.Asta e justitia din Romania ,cu bani se rezolva totul .Am ajuns o tara de .....
Re: Re:
Sa plateasca toti si doctor, si cine la lasat sa urce la volan stiind ca nu avea voie, si mai ales el ca nu avea ce cauta pe contrasens si faza cu covoru e vrajeala... Doar nu juca fotbal in masina... Daca pe mamica mea o putea salva la resuscitare si pe ceilalti oameni la fel era bn dar din cauza lui au murit toti pe loc
Mihaela
Vreau pedeapsa maxima pt asta, omorat sau puscarie pe viata, nu 10 ani pentru toti 5 decedati
| This discussion has been closed. |