Nu suntem o bataie de joc pentru nimeni !

Toti stim despre accidentul de pe Ramnicul Sarat , Braila  unde un individ a omorat 5 persoane , din cauza ca el a fost un inconstient

noi asteptam ,  sa vedem ce spune justitia , ce pedeapsa ii va aplica acestui individ si uite ca inca o data  justitia isi bate joc : 

"Marius Negoiţă a fost audiat pe patul de spital şi tot acolo i s-au prezent şi acuzaţiile. Pus oficial sub acuzaţie, agentul de pază va fi prezentat, mâine, instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat, brăileanul riscă între 3 şi 10 ani de închisoare. "

3-10 ani ? atat ? Da ce a facut a furat 3 masini ? sau a omorat 5 oameni ? 

Eu cred ca justita nu isi da intereseul , daca era sa fie pentru ei .. se facea dreptate pana la capat 

dar uite ca in acest caz , nu se poate .. Eu m-am saturat sa vad indivizi care scapa asa usor . 

Eu dupa parerea mea ar trebuii sa ii dea pe putin 25 de ani de inchisoare 

Voi ce spuneti ? 

Sigur cu totii ne-am saturat de aceste legi de prost gust , poate cu ajutorul dumneavoastra ii trezim la realitate pe judecatorii si sa puna mana sa isi faca meseria calumea ! . 

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Robert să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...