Spune NU scurtarii vacantei de vara!!!!
Un sistem de invatamant de toata jena....Luati modelul din Occident...Pai aia nu au teme, invata lucruri placute, se pune accent pe creativitate , nu pe competitie...LE-ATI FURAT COPILARIA!!!! SA VA FIE RUSINE!!!!ATATEA TEME SI PROGRAME INCARCATE...D'AIA A AJUNS TZARA ASTA UNDE A AJUNS!!!!
O porcarie sa prelungiti scoala. Luati exemplul tarilor civilizate in care intr-adevar incepe scoala la 1 septembrie, dar vacantele elevilor sunt mai bine impartite pe parcursul anului scolar. Numai la noi sistemul de invatamant a ramas ca pe vremea dinozaurilor si nu este deloc eficient. Un lucru nu inteleg de ce nu preluam modele care functioneaza bine si ne tot straduim sa reinventam lucruri... Numai asa va puteti justifica in constiinta dvs existenta? E clar ca nu aveti de a face cu realitatea...
Puneti-i la invatat ! la cersit timp de trandaveala toata lumea e de acord dar la munca ? pai de-aia este o generatie idioata ca sunt niste parinti oligofreni care nu inteleg ca invatamantul este prima indatorire a copilului altfel societatea il calca in picioare ! Nu va angajeaza nimeni copii vostri inapti cand sunt mari ! pentru ca nu au fost deprinsi sa lucreze sa oboseasca ca saracii de ei au drepturi . Parinti cretini carora nu le pasa de viitorul copilului e ok sa fie agramat , sa stea pe facebook , in loc sa invete . Vacanta le trebuie ?! Dumnezeu si cristosu masii de treaba cu romanii parinti infecti .
Școala distruge mai mult!
Inca de la gradiniță copii sunt puși să învețe. Toata copilăria o pierd la școală ca să iși "formeze un viitor" de fiecare data li se spune de învățat, învățat și iar învățat. Materile se schimbă, se mai adaugă mult de învățat. Învățat și iar învățat.. De ce credeți că 10 din 10 copii urăsc școala? Cât o să mai încarcați copii cu informați care in viitor vor ajunge inutile sau vor fi uitate? De ce nu întrebați copii ce vor să facă? De ce latura nativă e pusă la oparte și matematica și romana sunt asa importante? Nu toata lumea vrea să se facă chimist sau fizician. Toți stim să vorbim in romana, și de ce e obligatoriu să învățam engleza? Poate eu nu vreau să merg în țări straine. După parerea mea copii au nevoie de joacă și distracție. În concluzie lăsați copii să mai fie copii cât pot! Și am o întrebare pentru deștepți aștia care obligă copii sã învețe până crapă.
DACA UN PROFESOR NU POATE PREDA TOATE MATERILE ATUNCI CUM UN COPIL POATE INVĂTA LA TOATE MATERILE?
Diana Podașcă ©
Re: Prea mult învățat!
#256: La scoala cu copii agramati si raspundere penala pentru parintii care cer modificari de legi -
Băi omule. Copii ăștia o să crape de la atata învățat!! Eu am trecut a 8-a și sunt sătulă de învățat! Chiar așa? Să scurteze vacanța până nu o să mai existe? Vrei să miroasă a creier prăjit? Dacă nu ești bun la matematică sau romană inseamna oficial că ești prost? De exemplu eu sunt foarte bună la desen dar cui ii pasa? Arta nu mai e apreciată. Mereu invata invata invata!! "O sã dai bacul și o să il pici" bacul bacul bacul. Cât o să mai terifieze copii cu asta? Ajunge!
MODIFICAREA MODIFICĂRII
După semnarea petiţiei, incompetenţii iresponsabili de la Ministerul Educaţiei AU MODIFICAT MODIFICAREA şi au prelungit vacanţa de iarnă şi vacanţa de vară!!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
#256: La scoala cu copii agramati si raspundere penala pentru parintii care cer modificari de legi -
care are de invatat invata si in 2 luni.tu suferi cu capu rau, ai mari probleme.la ce le ajuta sa memoreze atatea prosti.mai bine sa invete ceva ce le ajuta in viata.daca le-ai oferi si locuri de munca ar fi ceva.e dreptul copiilor si nu il poti lua.
Voi semna tot ce da timp liber copiilor-elevilor.
Va propun sa cerem revenirea la 3 trimestre in anul scolar. Ar fi un lucru foarte bun pentru elevi si profesori: elevii vor fi evaluati cel putin de 6 ori intr-un an iar profesorii vor fi mai corecti in aprecierea si evaluare .
Multumesc.
| This discussion has been closed. |
Sunt o eleva. Am prieteni, si ma distrez in timpul liber. Nu doresc scurtarea acestuia, pentru ca, pe buna dreptate, vacantele de vara si de iarna sunt in principal cele mai asteptate "evenimente" ale anului scolar. Mai am cel putin sase ani de scoala (excluzand facultatea). Daca in fiecare an ni se iau zece zile din vacanta, per total o sa fim privati de doua luni!! de vacanta. Dvs. v-ati bucurat de acestea. Noua de ce nu ni se da voie? Este un principiu legat de empatie. Deci, va rog, puneti-va in locul nostru, si reganditi aceasta decizie.
Cu multumiri anticipate,
Diana Potra