Legea pentru alăptatul în public
Re: Re:
Da când stau bagaboantele cu tatele afară e frumos. Atunci le place bosorogilor care comentează când văd o mama ca alăptează
Waw super..mă bucur pentru copii, e dreptul lor!!<3 <3 <3
Mai oameni buni...Eu nu pricep ce aveti domne cu alaptatul in public? Acum nu spune nimeni ca trebuie sa iti ridici poalele in cap si sa iti hrăneste copilul,asa fara niciun pic de jena,insa se poate realiza acest lucru cu mult bun simt,asta depinde si de mămica daca are sau nu ! Bine ca de toate fufele care umblă dezbracate nu comentati ,dar de un pui care trebuie hrănit sariti ca si arsi! Sa nu credeti ca noi ne simtim confortabil cand vrem sa alaptam si se uita unii si altii ca "vita la poarta noua"...Poate ne mai civilizat si noi între timp!
Miha
Da, acei sâni sunt mai vrumosi din punctul lor de vedere, dar nha dacă atâta le duce capul..... si eu am alăptat și alăptez în continuare în public dacă nu am un loc special amenajat în locul în care ma aflu. Nu e o rușine sa alăptat în public, e un lucru normal și firesc, la fel ca și mamiferele din întreg pământul asta. Nici o mama nu cred ca a mers cu sânul pe afara sute de metri, durează doar câteva secunde din momentul în care scoți sânul din sutien și îl oferi celui mic. Deci nota 1 celor care se opune sau au ceva de comentat celor ce alăptează în public!!!
Atata timp cat nu avem spatii special destinate...adegvate ...curate..aerisite..dotate corespunzator pentru alaptatul la san...DA !!! Imi voi hranii copilul oriunde oricand...acolo unde consider eu ca mama ca este sigur si sanatos pentru puiul meu !!!
Re: Re: Re:
educati tu plodu inteligenta pamantului! Tu mananci la ora fixa?..daca a trecut ora sari peste masa? Majoritate copiilor mananca la cerere...sa te vad eu pe tine cum ii explici unui bebe ca nu are voie sa manance!
Ar fi bine sa avem legea asta si eu am alaptat si a fost foarte bine le doresc si altor mamici sa aiba parte de binele alaptarii!!! Ar trebui sa se dea legea si fara semnaturi!!
| This discussion has been closed. |