Legea pentru alăptatul în public
Re:
Felicitari persoanei care a venit cu ideea de a sustine alaptatul, stiu cazuri de femei care au alaptat la toaleta publica , dragi femei nu e normal asa ceva pana la urma aveti copil, nu e ca si cand ati scoate sanul sa il aratati vre unuia care trece pe strada ,aici e vorba de sanatatea copilasilor nostri, sa luam si noi sa mancam ceva la wc sa vedem putem? Atunci ni se pare scarbos, cum sa chinui saracul sufletel?
Eu una alaptez oriunde , e ceva normal , ce sa fac sa imi las copilul sa planga de foame? Daca nu ai cu cine sa il lasi acasa si ai treaba ce faci il lasi sa planga de foame sau il duci in toaleta sa ii dai sa suga ca se tresesc stresati sa comenteze?
Sustin alaptatul de orice fel si femeile care se gandesc la sanatatea copilasilor.
Re:
Eu nu sunt de acord cu ce spuneti , sunt femei care da lapte praf si li se pare scarbos alaptatul in public , scuzati'ma ca va zic dar nu cred ca vre'o mama isi scoate sanii afara si ii flutura in vant, asta e o porcarie, daca copilul simte nevoia sa pape la X ora ii dai indiferent de situatie, te tragi mai la o parte sa nu stai in gura nimanui si ii dai copilului sa suga, intradevar nici asa sa stai la masa si sa scoti sanul afar, dara asta nu inseamna ca stai cu sanii la vedere.
Eu alaptez oriunde, copilul meu e mai important ca gura altora si pana acum am intalnit femei in varsta care sustin alaptatul in public si care imi spuneau sa ii dau oriunde si sa nu tin cont , femei care poti sa zici ca sunt trecute de tinerete si sunt cu mentalitatea invechita dar din contra.
Re: tia
Si ce mai zici de femeile de pe plaja care merg cu sanii la aer atunci nu mai zice nimeni nimic pt ca topples-ul e permis...eu locuiesc in spania si dau piept fetii oriunde kiar daca nu e acceptata legea si daca cineva vrea sa-mi zica ceva ii las sa vorbeasca si nu bag in seama gura lumii ,pe primu loc e copilu meu....trebuie sa fii retrasat mintal sa trimiti o mamaik cu bebele intr-un spatiu inkis oricat de confortabil poate fi...doar pt ca te deranjeaza sa vezi un san...
COPII mici au drepul sa fie alaptati oriunde si oricând le este foame ,sa nu se tina cont de asa zisi pudici,cui nu-i convine sa nu stea de fata .acest lucru este o falsa pudoare
Alaptez de 8 luni, la cerere , ii dau la bebe sa pape cand ii este foame , daca bebele vrea laptic intr un loc public eu cum pot sa i refuz dreptul asta ??? De ce sa-l ascund cand papa , face ceva rau ?? Fura cumva mancarea ??? Este ceva rusinos ??? Sa se ascunda cei care au furat tara !!! Care au furat painea de la gura copiilor , Rusine !!!
Pentru ca Bebe, desi nu se poate exprima, are dreptul de a fi hranit atunci cand are nevoie si vreau ca acest drept sa fie respectat!
mame iresponsabile
nu interzice nimeni alaptatul in public. cuiii e scarba o sa ii fie scarba in continuare. si o sa se uite urat in continuare. daca voi credeti ca o petitie o sa aranjeze lucrurile, va inselati. o sa creeze dispret pentru niste femei care clameaza niste drepturi doar pentru ca s-au futut si le-a iesit din fofoloanca un copil. asta nu e motiv de mandrie.
care e rostul petitiei? ne declaram cea mai inteligenta specie de pe planeta, dar va comportati ca niste primate cu hormonii razna. si transiratia e naturala, si pisatul e natural, dar e de dorit sa nu se intample in public. da' ce, nu iti poti alapta odrasla intr-un loc mai ferit sau sa stai acasa ? ce sa cauti tu la restaurant cand ai copil de tata? ma uimeste iresponsabilitatea unora. tu trebuie sa te dedici copilului daca tot l-ai facut, restul sunt fitze.
| This discussion has been closed. |
Re:
#187: -
Foarte prost exemplul, asa e.
Ca ala micu' nu-i da in cap atunci cand afla ca puta nu-i doar pentru pipi
Vai supernova ta