Gigi Becali - Prim Ministru Romaniei
becali prim-ministru?!?!
Fratilor ,strigati in gura mare si mai sa va omorati ,om pe om, ca vreti schimbare.Intrebare:De unde a venit Becali nu demult? Nu cumva de la parnaie? Aaaa... ca va da "ceva" chiar si vorbe-n vant,s-a uitat...!! Vai de voi astia din tara,ca ce se va alege de voi ,habar nu aveti.Lasati-l sa faca spitalul si sa fie si gata,apoi mai puneti inca o data in balanta .Asta-i prostia romanului,cum promite ala cu bani ca da,imediat.. el e cel mai bun.
Mi-e mila de voi,oameni buni,ca prea usor cadeti in plasa celor putin mai inaintati in gandire.
Deschideti bine ochii,zic !
PENTRU CA DORESC O SCHIMBARE . SI VAD IN DOMNUL GIGI BECALI OMUL CARE NE POATE AJUTA SA SCHIMBAM CEVA...POATE SE VOR INTOARCE SI CEI DRAGI AI NOSTRI IN TARA DACA SE SCHIMBA CEVA SI NU VOM MAI FI SLUGILE STRAINILOR ....
Re: Re:
Te roade stomacul PSDistule? Te-a hrănit ponta din buzunarul tău? Cerșetor de faina prezidențială ce ești. Lasă facebookul dacă îți arde a jigni oamenii și marș și fă-ți curat în camera.
Sua cu nea Becali!
Si eu vreau sa il votez pe ciobanul asta dar nu stiu cum il cheama. GIGI, GIGEL, GIGICU, GEORGEL, GEORGE, GHEORGHE, GHEORGHITA, spuneti cum dracu il cheama ca sa stiu la alegeri pe cine pun stampila. Sau sa ma uit pe lista dupa MAMONA ?
| This discussion has been closed. |