Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !
Buna. Eu lucrez intr-un campus universitar destu de mare. Sunt fumatoare. Pana acum ieseam la aer, la tigara si fumam linistita. De cand cu noua lege, nu am voie nici macar afara. Sa le fie rusine domnilor care au votat aceasta lege dusa la extrem
Legalize it!
Cand o sa legalizeze iarba sa va legalizeze si voua pufaitul in baruri. Pup, pa
Re: legea CORECTA
Faceti tot felul de comparatii si nici macar nu sunteti in stare sa le argumentati. Intereseaza-te cate accidente sunt provocate anual din cauza alcoolului....cati copii sunt afectati direct de violenta parintilor alcoolici.... comparativ cu fumatorii pasivi afectati de noi.."Viciatii".
Cu siguranta m-as plictisi sa-ti dau exemple de lucruri mult mai grave care trebuiesc rezolvate...
Te simti liber? Aceasi libertate o doresc si eu... Lasa-ma aleg ce vreau pentru mine la fel cum si eu te las pe tine, nefumatorule, sa-ti alegi localul... de fumatori sau nefumatori..
Baruri si cafenele fara clienti
Nu sunt in pierdere decat fumatorii. O sa fie baruri si cafenele goale, fara clienti, din aceasta cauza, fiind foarte multi fumatori. Un fumator iesind la un suc, discuta aprinzandu-si o tigare. So ... cafea la tonomat si o tigare afara pe bancuta din centru.
Re: Re: Re: Re:
Apucă-te tu de fumat măi nesimțitule nu îmi interzice tu mie să-mi trăiesc viata cum vreau!
Si eu sunt fumator dar nu ma deranjeaza. ma deranjeaza ca nu sunt scrumiere la cosurile de gunoi pe strada. lasa ca ne invatam noi si asa.
Nu -ti convine retrage-te din acel spatiu
| This discussion has been closed. |