Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !
Re: Re: legea CORECTA
In Franța se fumează pe strada ;) nu in cafenele,nu in restaurante,nu in baruri...
Re: Re: Alegere
Sa inteleg ca simpla mea prezenta ca nefumator langa tine e lipsa de respect din partea mea ? :)) Cu ce te-am ofensat eu pe tine, om simplu ca si tine dar nefumator? Buna ziua pot sa-ti dau cu si mai mare drag cand fumezi afara.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #332
Nu se golește nimic, am ieșit in centrul vechi de ex si erau cafenelele pline,cine vroia sa fumeze ieșea frumos afara sau se abțineau.
Am vazut același lucru in Franța cand am fost in vacanța anul trecut cand eram fumător. In 4 zile am fumat de 3 ori mai puțin
Re: Re: Re: Re: Alegere
Re: legea CORECTA
Dar băutura nu proboaca boli numai fumatu?De ce nu lasă la latitudinea persoanei unde sà intre și unde nu.Lucrez la bar unde e alcool și fumàtori știți cv?Mai mult rău face alcoolul decât fumul,alcoolul ia mințile,creeazã probleme,scandaluri etc,dar țigara nu.Iar nefumătorii clienți niciodată n su refuzat sa stea în bar orcât de mult fum ar fi fost.Contează locul ambiența,nu fumul sau cum arată locul.Așa că....gândiți și din alte perspective.Alcoolul de ce nu se interzive,pt că atâtea crime si nenorociri s au întâmplat din pricina lui.Eheee noi luăm doar ce ne convine sau....normal trăim în România și asta ne ocupă tot timpu.Uitațivă pe net în Austria,în Franța clienți de ai mei au spus că fumează în baruri si discoteci.Dar noi avem trai ca cei din UE?A nu,nu trai ne trebuie nouă ca în UE,sau salarii,sau viață decentă lipsită de stres de nevoi,nouă ne trebuie foar LEGI ca n UE și restu...DUMNEZEU CU MIL
Daca stam sa luam cazurile extreme ... Si un fumător poate arunca un chiștoc de Țigara nestins si sa dea foc localului ... Si uite cum fumatul ucide. Pe bune acum. Legea asta e de câțiva ani si in alte state din Europa,știu ca e mai comod sa fumezi oriunde si oricând,dar cel care nu fumează nu este obligat sa ti suporte tie fumul de Țigara!
ion
Drogatilor..va arde pipota ? :)))) Gata cu figurile si banii arsi de pomana.. La alergat cu voi!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #332
Sa ma pis in gura ta si in a tuturor care gandesc ca tine daca eu inchid 20 de oameni cu familie acasa raman fara servici jegosulee
2. Sunt plătitor de taxe și impozite - am aceleași drepturi ca un nefumator;
3. Plătesc contribuții la sănătate mai mult decât un nefumator care, poate, beneficiază mai mult decât mine;
4. Suntem poluați din toate părțile, dar nu eliminăm nimic altceva, decat țigările! Ce ziceți de mașini????
Legea acceptata în alte tari
Trăiesc de câțiva ani în United Kingdom, aici este aceeași lege (chiar mai drastica) și toată lumea este de acord. Și nu mai e nici o problema. De ce în România această lege ridica imediat o DISCRIMINARE?
| This discussion has been closed. |