Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !
Re: Re: Re:
Trebuie sa traiasca si el :) Si le multumim tuturor nefumatorilor care au luat atitudine si au semnat petitia, dati dovada de altruism si sunteti niste persoane in compania carora chiar mi-ar place sa stau si pentru care m-as duce fara nici o problema sa fumez afara.
Re:
Si incepusi sa disperi , esti prima din lume care da faliment in afaceri? Nu dispera ca in cateva sapt iti vin jegosii inapoi si se invata sa fumeze afara
Ca si medic cunosc studiile legate de efectele total benefice ale nicotinei in patologia psihiatrica.
Sa faca legi sa ajute cetateni nu sai ingroape
Noi cei cu o mica afacere sa putem supravietui
Aha sigur , si va da si cate un pachet de tigari gratis...jegosilor
Re:
Ni se spune ca traim in democratie dar se pare ca e o mare MINCIUNA! nici Ceausescu nu ne interzicea fumatul pana la urma cand era comunism atunci s au acum? Acum e comunism cu masca de capitalism!
A, si sa te mai oftic putin, am o firma de web design, am 5 angajati fumatori, azi, ca niciodata le-am dus personal cafeluta, sa aiba la tigara. Ia suna la politie :) Si sunt nefumator ;) Cateodata, oamenii langa care stai conteaza cel mai mult. Oare de asta esti frustrata? Cred ca nimeni nu vrea sa stea in preajma ta. Te-am pupat ;)
Re:
Hahahaha inuman, o gluma foarte buna! Dar cand iti savurai cina in timp ce un fumator iti afuma carnita cu unpic de aer canceros, nu era inuman?
Re: Re:
Eu sunt mai sensibil si imi e rau daca vad barbati dezbracati, propun sa facem o petitie prin care sa interzicem stripteas-ul masculin de 8 martie pentru ca si eu sunt om si eu am dreptul sa merg acolo, e dreptul meu la libera circulatie
Este discriminare
| This discussion has been closed. |