Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#1987: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nici eu nu mai ies de cand s-a dat mizeria asta de lege, prefer sa imi invit prietenii acasa la mine si exact cum ai zis si tu acum nefumatorii tot in fum stau pentru ca stau dupa noi :)))
Re:
Din cate stiu eu sa fumezi nu e un drept. Nu este trecut nici in Declaratia Universala a Drepturilor Omulu si nici in Constitutie, asa ca nu vad ce drept iti este luat.
Re:
Faptul ca fumezi nu e o libertate, e doar o aroganta pe care din ce in ce mai multa lume incepe sa o faca. Cand m-am apucat de fumat am facut cea mai mare greseala din viata mea, pe care, cu toate ca am reparat-o, o regret pana in ziua de astazi.
Re:
Ce drept ti se incalca? Da-mi exact articolul din Declaratia Universala a Drepturilor Omului sau din Constitutie care sa demonstreze ca ti se incalca un dret si apoi mai vorbim.
#suntfumatorsicredcaamdreptulasta
Tara e in groapa si fumatorii sunt problema societatii...pai e normal?
Sunt fumatoare ,am 18 ani ,inainte erau zile in care nu imi permiteam sa imi iau un pachet si apelam la cele la "bucata" pana nu a mai fost permis sa se dea .Ma feream de mama,tata si frate.Acum stiu toti si numai am voie ,la liceu nu pot,in oras nu pot ,decat acasa. Iesim intr.un local trebuie sa ies afara mereu cand am pofta de o tigara ,inainte stateam la barfa cu toti ceilalti si fumam era mult mai bine acum ...ies afara ,singura ca sa fumez .Nu e normal,stam si inghetam pe terase ..inainte sa se adopte legea asta trebuia sa se adopte o lege care obliga orice local sau stiu si eu..loc public sa aiba si spatiu pentru fumatori astfel eram impacati toti!
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re:
Eu nu vad decat nefumatori care jignesc incontinuu pe oricine, oricum, oricand.nu sunteti decat niste victime indoctrinate...avem probleme atat de grave si importante, dar pentru alea nu se da nici o lege...dureaza cu anii...dar o lege pentru sortarea gunoiului adevarata, CUM E IN TARILE CIVILIZATE(ca m-ati albit cu cliseul asta) nu e nevoie, nu?!ca in mintea voastra neafumata si plina de "aer curat" asta nu e decat un "moft" si o problema minora...cand o sa va interzica sa mergeti cu masinile voastre diesel, ca in tarile civilizate, atunci sa vedem reactii, desteptilor!!!!am.ajuns grav si o sa de ducem dracului de tot.interzicera , oprimarea, marginalizarea, legi peste legi, la regului si la regula o reglementare nu duc nicaieri,..poporul va fi furios de atata "bici pe spate" trebuie sa ne acoperim de tehnologie..este singura rezolvare la.orice.sunteti ingusti la.minte, in gandire, in viziune..nu sunteti buni decat de ura, uraaa si iar uraaaaaaa. E foarte trist .....trist.
Sunteti buni numai de jignit
..vad numai nefumatori care nu se mai opresc cu jignirile...altceva aveti in cap?? E prea mult oxigen si aer curat acolo??!! Apropo sunt nefumatoare....
Iarasi...un nefumator care jigneste asa fara nici o noima , fara sa-i fi zis nimeni ,nimic lui personal...astea sunt efectele aerului prea curat ??!!nu vad decat asta...nefumatori jignind incontinuu....de ce ?! Asta e nivelul de cultura al tarii asteia????am inteles ce vreti si unii ai altii deci ce-i cu jignirile?!?? Apropo, eu nu fumeZ.
| This discussion has been closed. |