Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !
Sunt nefumător dar de aceea tot consider această inițiativă ca fiind legitimă.
Re: niate imputiti care nu vor sa renunte la acest viciu..
#757: valerica - niate imputiti care nu vor sa renunte la acest viciu..
Stimata doamna, din inima mea de fumătoare imputita imi permit sa răspund mesajului inteligent pe care l-ati formulat cu un bine meritat: HAI SICTIR!
Fiecare cu viciile lui.
Dar se poate fuma in anumite cafenele si baruri.
Mi se pare de-a dreptul stupid. Normal si logic, trebuia sa se interzica alcoolul, ca ala dauneaza mai mult rau decat tigarile, cel putin asta-i parerea mea. Cel mai bun exemplu, inca nu s-a dat la stiri si nu s-a auzit pe nicaieri, ca o persoana care a fumat un pachet de tigari intr-o zi, s-a dus apoi acasa si si-a batut familia, pentru ca a consumat o cantitate excesiva de tutun. Asa ca hai sa nu mai fiti ipocriti, delimitarea spatiilor mi se pare perfect normala, dar hai sa nu interzicem ceva ce nu este cazul, sau s-o faceti asa, doar pentru ca: "it's cool and everyone in Europe is doing it".
Re: Re:
Dupa mentalitatea ta ar trebui sa fi lasata sa mori cu apendicita in tine...ca nu te a pus nimeni sa bagi la mat...nu?esti prost sau proasta...aproape 80% e taxa pe viciu adica ar putea sa faca clinici numai pt fumatori dib cati bani sa iau din taxa pe viciu...deci nu din banii tai...aveti impresia ca daca nu fumati sunteti mai destepti sau mai importanti...dar de fapt probabil e singurul lucru cu care va puteti mandrii
Re: Re: Re: Re:
Prefer sa spal bude decat sa traiesc intr.o tara cu oameni ca tine.....arfe aveti voi ca nu faceti nimic sa traiti mai bine in schimb va bateti ca nu va da voie sa fumati :)))
Se pot face spatii speciale pentru fumatori fara ai deranja pe nefumatori
Sunt fumătoare de 12ani, dar legea asta mi se pare minunată, pot fuma liniștită afara și acum îmi suport doar propriul meu fum. E alegerea mea sa fumez dar e și dreptul nefumătorilor să nu o facă și nici sa nu ajungă intoxicați de fum acasă. Nu reușesc sa inteleg revoltarea fumătorilor. Oameni buni în străinătate țigările sunt și mai scumpe și fumatul este interzis de mult timp și nimeni nu semnează nici o petiție. Susțin legea antifumat și sper sa rămână asa cum este. Acum dacă vreau sa îmi scot copilul în oraș sunt sigura ca nu o sa înghită fumul de țigară a nimănui.
Re:
#16: o mama de vagabonzi fumatori -
Daca ai un salariu mizer, dar fumezi, esti prost. Legea nu obliga pe nimeni sa se lase de fumat, ci sa invete ce e acela bun simt. Daca dvs sunteti intr-adevar mama, vai si-amar.
Re: Re:
De ce esti asa redus e neaparat sa aibe ei dreptate asa zisi civilizati ce zice "europa" trebuie sa fie lege uiti ca cu legile lor neau distrus credema ca tu nu ai sa traiesti mai bine daca eu nu voi fuma intrun spatiu delimitat intro cafenea.Apropo tr. sa mai vezi lumea nu imi zi ca Olandezi sunt necivilizati sti ca au spati unde fumeaza hasis "COFEE SHOP"deci?????
| This discussion has been closed. |
Re:
#30: -
Dar de ce sa nu mai venim noi nefumatorii in cafenele??????? Nu,mai bine,venim cu totii,stam impreuna la masa(fumatori si nefumatori),discutam,bem o bere iar cand ti-e pofta sa fumezi iesi afara?????