Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !
Nu mai stiu astia cu ce sa ne mai jupuiasca
Statul insa se bucura la incasarea accizelor la tigari,care sunt enorme. Probabil ca cetateanul nu are dreptul sa poata trai decent in Romania avand propriile afaceri,fie ele cafenele ,cluburi sau baruri unde fumatorii sunt predominanti.Este absurd si inuman sa iesi in strada sa fumezi .Este penibil.
Sunt fumatoare si ma simt discriminata in fata celor care au alte vicii nerestrictionate de lege.
Fumatul permis în cafenele , baruri , cluburi , săli de jocuri !!! Stiti ce nasol e momentul când te ridici de la masă şi iesi afară pentru a fuma o țigară , cel puțin eu mă simt marginalizat !!
Re: Re:
Da cine te opreste pe tine sa mergi intr-un local de nefumatori? Eu poate vreau sa-mi fac un local privat in care se fumeaza, nu-mi platesti tu mie investitia. Nu-ti convine, nu intri, iar daca intri o faci pe propria raspundere pentru ca afara o sa fie semn mare cum ca e pentru fumatori.
Re: Re: Re: Re: legea CORECTA
#869: Dan - Re: Re: Re: legea CORECTA
Mai taie din Belgia cu toată lumea fumează afară, în ORICE BAR / CAFENEA ai spațiu creat special în care poți sa fumezi și nu zice absolut nimeni nimic.
Re: Re: Re:
idiotule ,deci zici ca patronul ar trebui sa decida si daca vinde droguri, prostitutie, arme etc? asta cu dreptul la proprietate si la afacerea lui
| This discussion has been closed. |