Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !
Re: fumatul permis in cafenele si baruri:actuala lege e aberanta;sotul meu
Este spatiu public?
Legea nu iti interzice sa fumezi in casa, daca in acea casa desfasurati activitati deschise publicului, adica oricine poate intra in casa voastra daca va este client, pacient, etc atunci intrati sub incidenta legii si trebuie sa o respectati. Daca este vorba doar de sediu social si nu este deschisa casa voastra publicului atunci nu aveti treaba cu legea. Cred pentru unii e greu sa inteleaga definitia spatiului public. In momentul in care iti faci in apartament cafenea, salon de infrumuserate, birou de asigurari si ce mai vreti voi, este deja spatiu public si trebuie respectata legea, nu e nimic aberant. Sunt convins ca nu va chema sotul politia ca fumati dvs in cealalta camera.
Frate, mie daca imi place sa imi dau cu ciocanul in cap, asta nu imi da dreptul sa va dau si voua sau copiilor vostrii cu, ciocanul in cap daca va intalnesc in cafenele, parcuri, scoli, birturi, ETC. Terminati cu prostia discriminarii! Fumatul este un viciu RAU, nu aduce nimic bun. Nu poti numi discriminare un lucru rau, ce urmeaza? Sa lasam violatorii, ucigasii, etc, liberi pe strazi pentru ca sunt discriminati? Este acelasi lucru, voi, ca si fumatori, ma omorati lent!
Re:
Si fumatorii trebuie sa decida pentru viata mea? Eu ca nefumator, nu am drepturi? De ce trebuie sa fiu omorat lent de catre fumatori?
Re: Re: Re: legea CORECTA
#348: AntoniuSirbu - Re: Re: legea CORECTA
Bine zis. M am saturat sa fumez pasiv. Iesiti fratilor si fumati afara. In belgia toata lumea fumeaza afara. Faza cu salariul...daca tu esti parlit..aia e fix problema ta. Poate ar fi mai bine sa te lasi de fumat. O sa vezi ca o sa ai mai multi bani in buzunar. De 3 ori ura pt lege. Muriti in spume fumatorilor.
Pentru ca mi se pare anormal in momentul in care eu doresc sa beau o cafea cu prieteni sau pur si simplu cafeaua de dimineață si doresc sa o beau la o cafenea sa nu pot face acest lucru si sa fiu nevoita sa stau afara sau acasa ! Mi se pare o nebunie.
O prostie mare !!!
Re: Re: Re:
stai chill...ca este interzis si pe strada....doar in romania se poate intampla asa ceva....si de ce afirm lucrul asta? pentru ca in alte tari este interzis sa fumezi in localuri..DOAR LOCALURI, LA NOI...PAI NICI IN MASINA, NICI IN PARCURI SI NICI PE STRADA...
| This discussion has been closed. |