Romania la Eurovision 2016
Semnati petitia de pe www.change. org
nu imi pasa de ovidiu
nu am semnat petitia pentru ovidiu, am semnat doar sa vad emisiunea la televizor. (y)
Mobilizati-va dragii mei cu totii, suntem romani,aratati ca va pasa ! Hai Romania, hai Ovidiu !
Prin semnaturile noastre online poate miscam ceva in sensul pozitiv , acum cinstit vorbind, am ascultat toate melodiile tarilor participante la Eurovizion de anul acesta, melodia lui Ovidiu se poate clasa cel putin intre primele 5 melodii, daca nu chiar intre primele 3 pe podium.
sau poate le este teama la toti de la eurovision ca vom castiga locul intai si le-am putea noi strica jocurile si zarurile care au fost probabil deja aruncate ?
Cine poate sti ?
Urez Sarbatori fericite, tuturor romanilor oriunde s-ar afla si mult succes,fericire si sanatate !
Mergeti la munca și lasati gargara pe internet.
Mai spalati. va la kur...
ovidiu anton
nu pot sa inteleg, cand avem si noi o melodie de TOP , tocmai trebuie sa nu participam la eurovision, de ce ???, doresc sa primim un raspuns din partea tvr=ului... de acum un an trebuia sa ne platim datoriile catre cei in drept , ce vina au compozitorii si artisti...astept o rezolvare in acest sens
| This discussion has been closed. |