Demisia Victor Ponta ,diaspora si toata Romania nu il vrea
Ar trebui ca Ponta sa inteleaga ca nu a fost numai o infrangere electorala! Nu este dorit! Sa ne lase! Pentru ca altii sa poata incerca, fara sa fie deranjati. Sa isi ia baronii, sa se bucure de cat au furat pina acum si GATA !!! Banii pe care i-au furat le sunt suficienti si lor si copiilor copiilor lor! Gata!! Sa ne lase!!
Demisia de urgenta , Ponta
ada
De cand hotaraste diaspora cum traiesc romanii din Romania? Diaspora l-a scos pe basescu presedinte pentru romanii din tara si a trait bine mersi fara sa suporte enormitatile lui pe aiurea. Ponta e votat de 60% din romanii din Romania. Diaspora cat reprezinta si mai ales cat e de legitima sa aleaga ea ce suportam noi in Romania? Mai bine alegeti-va conducatorii vostri pe acolo pe unde sunteti. Daca vreti sa decideti veniti acasa!!!
si noi din diaspora suntem tot romani si avem drepturi in tara noastra,speram ca intr-o zi sa ne putem intoarce in tara nostra....noi cei din diaspora am fost umiliti si batjocoriti duminica cand am vrut sa votam .....comunisti nu mai vrem ...
Demisia si sa mearga in africa sa isi faca partid politic si sa candideze de presedinte... poate are sanse....
Dar si acolo sa nu uite sasi ia uleiul,farina si orezul cu iel....poate ar avea sanse!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Demisia ponta! nu te vrem! ok?
A prostit oameni simpli tarani care muncesc cu sudoare muncile grele ale campului,sa l voteze mintindu-i ca in cabinele de vot sunt camere de filmare ,ia mituit cu un litru de ulei si cozonac dupa ce ia bagat in saracie,a scuipat pe diaspora romaneasca care investeste in tara miliarde anual.I mi este rusine de rusinea lui sa puratat ca un dictator ,si inca are tupeul sa nu demisioneze .Cine stie ce planuri bolnave pune iara la cale.
| This discussion has been closed. |