Demisia Premierului Victor Viorel Ponta
RPt sustinatorii basistie:
Poate ai vrut sa spui:relatii,strainii,etc.Dute la scoala.RUSINE.Va mai scremeti mult?Chiar nu vedeti cat de PENIBILI sunteti cu petitia voastra ?Mai bine opriti porcaria asta ca v-ati facut de rusine suficient.
PT asazisul roman din PortugaliaRe: Re: Re:
#245: Gabriel robu portugalia - Re: Re:
Ce faci in Portugalia?La ciordeala nu?La altceva se vede ca nu te pricepi PUPINBASISTULE
Pt. ala care nu mai are loc de mameRe:
Ai inceput sa te legi si de mame?Esti disperat dupa cum se vede nu mai tine nici un fel de manipulare.Du-te la BRUTARIE cu IDOLUL tau cu tot.
formidabila petitie
Re:
#239: Gabriel robu portugalia -
Sabes una cosa muchacho?te lo voi a decir!!Porque no te vas tu en tu puta madre cretino de los huevos!eres nada mas que un jilipollas de mierda!Capullo!!
Re: Pentru cine e aceasta petitie?
#127: Autorul - Pentru cine e aceasta petitie?
Cum am spus,esti grav de prost. Te rog,e suficient ca ai initiat o petitie basista. O mai si comentezi ?!
Lasa-ne !
Re:
Da' cum a reusit sa "economiseasca" Basescu,in perioada comunismului, zeci de mii de dolari in timp ce altii au intrat in puscarie pentru catva centi? Numarul celor care clameaza onestitatea lui Basescu, din interes sau prostie, se subtiaza "zi de zi, ceas de ceas si in proportie de masa", prin urmare, coprofagii de teapa ta, recurg la solutii disperate, atacand, fara noima, oameni neimplicati in disputa, devenita inegala, dintre basisti si si cei satui de golaniile lui si ale camarilei protejate, din ce in ce mai greu, de acesta.
Re:
asculta domnule sau doamna, pe domnul tau Ponta il intereseaza mai mult starea lui Nastase decat situatia acestei
tari.
Jigniri
RUSINE!!!!!
Re: formidabila petitie
#285: ion - formidabila petitie
Vaporeanul asta ne ajuta sa scapam de mincinosi, plagiatori si hoti cred ca v-au spalat creierii antenistii!
Re: Re: formidabila petitie
#297: - Re: formidabila petitie Vaporeanul asta ne ajuta sa scapam de mincinosi, plagiatori si hoti
Vaporeanul n-a mintit niciodata. N-o are mica si e foarte potent. Nici gura nu-i miroase. Si e destept foc. Si frumos, nu gluma.
http://static2.libertatea.ro/typo3temp/pics/traian-basescu-fotografii1_8_f2c29d3...
ciudat de putini
| This discussion has been closed. |
Re:
#275: lupean emilian -
Frumos spus, domnule lupean emilian. Combătut adânc. „Azi si maine ...si poimaine ar trebui sa punem umarul,mainile si priceperea pentru a ne putea urni si merge inainte pentru binele fiecaruia,pentru binele nostru si al tuturora”. Președintele nostru, al tuturor românilor, știe chestia asta? Ce face el, imparțialul, incoruptibilul, arbitrul acestei țări? Dezbină o țară întreagă pe toate nivelurile, chiar și la nivelul 4 al nu știu cărei instituții. În loc să fi fost un președinte jucător, mai bine era arbitru, dacă tot îi place fotbalul. A ales să fie jucător și, cei mai rău, acum joacă pe post de stoper. Așa că, mergeți mai mult în profunzimea lucrurilor, abandonați ideea unei manipulări la scară națională. Mâine, pomâine, veți crede că există Internaționala Manipulatoare a Tututor Românilor de Pretutindeni. N-am onoarea să vă salut.