Demisia Premierului Victor Viorel Ponta
AUTORUL ?
Influentabil, fricos, lipsa de profesionalism politic, imaturitate politica,.
•Elaborarea si promulgarea unor legi care aduc atac clar statului de drept, si statutului de catatean al acestei tari .Acceptarea cu usurinta si probabil cu interese a exploatarilor de metale scumpe de la Rosia Montana, Acceptarea extragerii gazelor de sist prin metode tehnice ce pot aduce Romania in faza unui dezastru ecologic, promulgarea legii vanzariiterenurilor catre straini , ignorand total interesele meschine ale Ungariei privind Ardealul, situatia tot mai dificila in care sunt aruncati milioane de romani , lipsa unor strategii economico-politice si sociale utile si care sa apere interesele statului Roman si a locuitorilor ei.........♣♣♣
subnormalul de basescu zicea de cineva ca trece pe la casierie sa incaseze banii pentru nu serviciul adus lui felix;atunci toti basistii astia vor trebui sa stea la coada ca pe timpul lui ceausescu sa-si ridice "primele"
muhaiele ce sinteti
Unde, mă? Ți-ai scăpat fițuica? Du-te la școală și învață mai multe cuvinte. De exemplu, sunt prost și nu știu dacă-mi trece.
Amintiri din viitor
…………/…./MITITICA\\….\...............
………./….//…..CU….. \\….\..\............
…../´¯/…./´¯\BĂSESCU/¯ `\….\¯`\........
.././…/…./…./.|_……_| .\….\….\…\.\..
(.(….(….(…./.)..)..(..(. \….)….)….)....)...
.\…………….\/…/….\. ..\/…………../..
..\…………….. /……..\……………../...
….\…………..(………..)…………../.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
@#236
Re:
#239: Gabriel robu portugalia -
Dom'le ai probleme cu tasta sau cu limba? Sau ești la o crâșmă?
Re: muhaiele ce sinteti
#232: pentru muhaiele - muhaiele ce sinteti
Bravo,de acord cu tone
dodo
Re: Re:
#240: - Re: Dom'le ai probleme cu tasta sau cu limba? Sau ești la o crâșmă?
E un adept al doctrinei de dreapta. Principiile l-au pus in dificultate, mai ales ca portugheza e grea da' nu chiar ca romana.
Re: Re: Re:
#243: Apocalipsa Securistilor Ceausisti - Re: Re:
Right. Interesant este că aici sunt mai multe comentarii decât semnăturile astea scremute dintr-un băs.
Re: Re:
Probleme amm cuu tasta,dar tuu dom'le se pare ca aiI probleme cu "teasta" dee continui sa-i aperi pee manipulatorii astiaa dee laa antenaa 3
Re: Re: Re:
#245: Gabriel robu portugalia - Re: Re:
Greșești, domnule, eu nu apăr aici niște manipulatori, ci mă împotrivesc lui Băsescu și sistemului mafiot care-i poartă numele. Capisci?
Re: Re: Re: Re:
#244: #240 - Re: Re: Re: Right. Interesant este că aici sunt mai multe comentarii decât semnăturile astea scremute dintr-un băs.
Aici pot fi chinuiti pupinbasistii cel mai crancen. Nu exista cenzura. Sunt doar ei, 180, si, pana acum, 100000 de oameni care pot oferi iubire. :)
Re: Re: Re: Re: Re:
#248: Apocalipsa Securistilor Ceausisti - Re: Re: Re: Re:
Chiar îmi place! Pe aici sunt vreo 2-3 comentatori și ăștia contra lui Băsescu. Cu siguranță e o manipulare. Ai naibii, ăștia de la Antena 3!
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: coment. 175
#224: agramatul - Re: Re: coment. 175
Nu putem.
Petitia in sine e o insulta venita din partea unor labe pupinbăsiste.
Securiștii au ridicat mănușa, de ghete in dinți vor muri.