Demisia Premierului Victor Viorel Ponta

Aceasta petitie este un gest simbolic!

Eu unul, ca roman semnatar al acestei petitii, nu pot sa accept ca un mitoman(mincinos patologic), vezi masteratul de doua luni din Italia, un plagiator dovedit,  un ciocoi sluga la baroni locali si alti mafioti(vezi autostrazile la Alexandria si Focsani si atacurile la justitie), un las(vezi neasumarea legii minelor trimisa de el insusi in parlament), si un tradator al intereselor Romaniei(vezi indepartarea tarii de valorile UE si apropierea de China si Rusia),  sa fie prim ministrul tarii mele,

si de aceea solicit demisia acestui INDIVID DE CEA MAI JOASA SPETA din functia pe care o ocupa fara nici un merit si care aduce grave atingeri onoarei si imaginii poporului Roman!!!

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook