Demisia Premierului Victor Viorel Ponta
am semnat o petitie mult mai veche care cere demisia lui Victor Ponta chiar daca are o singura acuza comparativ cu aceasta care are mult mai multe si pe care nu o semnez. Nu stiu cat de responsabil e sa pui si sa sustii o petitie care aproape acuza pe cineva ca fiind criminal , atat de usor.
parerea mea este ca ar trebui sa nu mai facem acuze atat de grave fara dovezi dovedite in justitie si sa nu mai credem atat de usor orice presupunere.
in cazul solicitarii demisiei lui Victor ponta exista deja un motiv dovedit pt ai cere demisia care este mai mult decat suficient.
www.petitieonline.com/demisia_premierului_victor_ponta_cerut_de_mediul_academic
cu tot respectul, propun initiatorului sa inchida aceasta petitie.
Re:
Am scos chestia cu Panait, desi istoria cazului ridica suspiciuni justificate.
Re: Re:
e bine ca ai scos acea acuza, o suspiciune nu e suficienta sa acuzi pe cineva de orice ar fi dar mite de crima. E suficient ca se acuza ei de orice le trece prin cap fara sa dovedeasca, acum poate ca e momentul sa fim noi cei responsabili cu ceea ce spunem. ok, fara acea acuza voi semna si eu petitia chiar daca consider ca e suficient doar motivul plagiatului fiind ceva concret si cu adevarat o jignire la adresa mandriei nationale. Vezi cum in ungaria au avut un presedinte ce si-a dat demisia pt un plagiat, si nu as crede ca noi suntem mai prejos de ei ca sa putem fi reprezentati de un plagiator.
This comment has been removed by the person who wrote it.
demisia Ponta
Base la brutarie!!!
ahaha muie fraiere
Cant..autorul
Re: Băi "musafirule" ...
... "comentarele" lu' Ponta nu sunt la adresa justiţiei ... justiţia nu se identifica cu obedienţii băsăului ... doar ăia se plâng ...
succes cu petitia de tip atacul clonelor!
Mitoman?
Jivine băsiste
Cica Basescu vrea dreptate pentru Flota si afacerile familiei lui
Libertatea conştiinţei şi libertatea de exprimare sunt garantate
E bine şi chiar sănătos să respectăm toate punctele de vedere, toţi sunt liberi să aibă unul. Însă vedeţi şi alte păreri (pe care le găsiţi chiar aici în petiţiile cu mii de semnături) şi acceptaţi punctul de vedere al majorităţii, chiar dacă acesta nu vă convine.
Art.29-30 din actuala Constituţie a României
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the author of the petition.